Entertainment

Schimbări importante făcute de Netflix. La ce trebuie să te aștepți de acum înainte



Gigantul Netflix, cea mai urmărită platformă de flime online, şi-a anunţat acţionarii de viitoarele planuri legate de publicitate. Netflix nu a detaliat care vor fi preţurile pentru varianta cu publicitate, însă a menţionat însă că abonamentul fără reclame va fi cel mai accesibil dintre platformele de streaming care nu au publicitate: 15,49 dolari pe lună în America, scrie Variety, citat de Pagina de media.

Reprezentanții Netflix au anunțat și cine va fi partenerul pentru vânzarea publicităţii. ”Ne face plăcere să anunţăm că am selectat Microsoft drept partener global pentru vânzări dar şi pentru partea de tehnologie în publicitate. Microsoft are flexibilitatea de a inova atât în tehnologie, cât şi în vânzări, dar asigură şi o bună protecţie a datelor abonaţilor noştri”, au anunţat cei de la Netflix, pe pagina oficială a platformei.

Ce coduri trebuie să tastezi ca să vezi filmele și serialele ”ascunse” de pe Netflix

Pentru a-și ajuta abonații să aleagă din miile de opțiuni, Netflix folosește recomandări pe bază de algoritmi pentru a-ți afișa seriale și filme care se potrivesc cu profilul tău de utilizator pe care l-a creat în funcție de lucrurile la care te-ai uitat anterior.

Însă preferințele tale ar putea să fie ceva mai specifice decât categoriile Trending, Sci-fi, Fantasy, Horror sau Filme premiate. Dar chiar dacă știu la ce te-ai uitat înainte, algoritmii Netflix s-ar putea să fi ratat filmul sau serialul perfect pentru tine. Așa că poți folosi codurile Netflix pentru a filtra prin miile de titluri.

VEZI ȘI: NETFLIX ROMÂNIA | TE-AI SĂTURAT SĂ ADORMI LA EPISODUL 2 ȘI SĂ TE TREZEȘTI LA EPISODUL 9? CE TREBUIE SĂ FACI CA SĂ OPREȘTI FUNCȚIA „AUTOPLAY”

Ce sunt codurile Netflix?

Acestea, deși nu sunt o descoperire nouă, se bazează pe un sistem de numerotare pe care Netflix îl folosește pentru a împărți filmele și serialele pe categorii și subcategorii.

Important de știut este că acestea pot fi folosite doar pe site-ul Netflix, nu și în aplicațiile sale.

Poți vizita netflix-codes.com pentru lista completă. Există în jur de 20 de categorii ca Acțiune și Aventură, Filme Clasice, Filme Horror șamd.

Sursa foto: Pexels.com



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close