Entertainment

„S-ar putea să fac ceva cu Ed Sheeran sau Adele” Tyson Fury lasă ringul ca să lucreze la proiectul de suflet în studioIn articol:


Dacă Tyson Fury va da în curând mănușile de box pe microfon, o va face la apogeul carierei. Încă neînvins în ringul de box, Fury insistă că pune pe primul loc sănătatea, după ce a ales să se retragă definitiv (sau nu…rămâne

de văzut) din activitate.

Tyson Fury, retras dar greu de pensionat

Tyson Fury, campion mondial WBC la categoria supergrea

[Sursa foto: Instagram]

Deși au fost multe discuții în ultimele săptămâni despre reîntoarcerea în box, Tyson Fury a dat un semnal clar că este finalul drumului zilele acestea, odată cu renunțarea la centura The Ring, una dintre cele două pe care le deținea în calitate de campion mondial la categoria supergrea, alături de cea WBC.

Mai mult, ca să nu existe nicio urmă de îndoială, Fury a făcut un anunț oficial de retragere în glorie, fără să fi pierdut vreodată în ringul de box. Cu toate acestea, nu vrea să stea degeaba și plănuiește să intre în studioul de înregistrări.

Citeste si: “Doamne cat de bronzată ești!” Cum arată Andreea Mantea în costum de baie. Vedeta a făcut senzație pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Am dus un trai bun din box. Lumea e deschisă către atât de multe lucruri acum. Fac un documentar pentru Netflix momentan. Voi înregistra un album curând. Cine știe, poate mă vedeți și pe marele ecran”, a declarat Tyson Fury pentru Ring Magazine.

„Da, s-ar putea să fac ceva cu Ed Sheeran sau Adele”, le-a spus „Gypsy King” celor de la Pitch Boxing.

Citeste si: Muhammad Ali a fost strămoșul UFC-ului. Iată-l pe legendarul boxer într-o luptă așa cum nu ai mai văzut

Tyson Fury: „De ziua mea, la 34 de ani, spun Bon Voyage.”

Potențialele negocieri pentru o luptă împotriva conaționalului Derek Chisora i-au făcut pe fanii boxului nerăbdători să-l revadă pe uriașul Fury înapoi la treabă. Cei mai mulți au fost convinșu că britanicul a terminat-o cu boxul după ce l-a făcut KO pe Dillian Whyte astă-primăvară.

Și tocmau când credeau că vor avea ocazia să-l urmărească pe „Gypsy King” măcar încă o dată, poate chiar într-un meci cu toate centurile pe masă împotriva lui Oleksandr Usyk sau Anthony Joshua, Fury le-a luat vântul din pânze.

„Multe mulțumiri tuturor celor care au contribuit la carierea mea de-a lungul anilor și, după o discuție lungă și grea, am decis, în final, să mă retrag și de ziua mea, la 34 de ani, spun Bon Voyage”, a transmis Tyson Fury pe pagina sa de Instagram.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.