Entertainment

Rusia a testat noua rachetă cu capacitate nucleară! Putin a ieșit public și a făcut un anunț care dă fiori: „Încearcă să ne amenințe țara”In articol:


Vladimir Putin a compromis pacea din Europa, după ce a ordonat invazia Ucrainei. Au trecut 56 de zile de la acel moment, iar conflictul militar este pe zi ce trece tot mai intens. Până la momentul actual, armata rusă nu prea se poate lăuda cu multe reușite, căci nu a putut până acum să pună mâna pe orașe importante de pe teritoriul ucrainean. 

În ciuda sancțiunilor aplicat de Occident, liderul de la Kremlin nu a făcut niciun pas înapoi, ba chiar continuă să-i amenințe pe liderii europeni. În urmă cu puțin timp, Rusia a efectuat cu succes testarea achetei sale balistice intercontinentale Sarmat, ce vine în completarea arsenalul său nuclear. Imediat după lansare, Vladimir Putin a făcut mai multe declarații! 

Liderul de la Kremlin: „V a asigura securitatea Rusiei împotriva amenințărilor externe

Președintele Rusiei s-a arătat mândru de noua sa achiziție în materie de armament de război. El a ieșit public, la televiziunea rusă, acolo unde a dezvăluit că racheta a fost lansată de la Plesetsk, în nord-vestul țării, și a lovit ținte în peninsula Kamceatka, în estul îndepărtat.

„Sarmat” este o rachetă balistică intercontinentală, pe care Rusia o desfășoare cu zece sau mai multe focoase pe fiecare rachetă.

Ea este o completare a arsenalului nuclear deținut de Putin, despre care se știe că este cel mai periculos și mai puternic din lume. 

Citeste si: Fiica lui Florin Salam, Betty, și-a făcut prima intervenție estetică: „Aleg să am grijă de mine”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: „Atac cu rachete chinezești asupra orașului” O televiziune din Taiwan a anunțat începerea războiului! Care este, de fapt, adevărul

„Noul complex are cele mai înalte caracteristici tactice și tehnice și este capabil să depășească toate mijloacele moderne de apărare antirachetă. Nu are analogi în lume și nu va mai avea mult timp”, a transmis Vladimir Putin. 

Totodată, acesta spune că noua sa armă va trebui să-i pună serios pe gânduri pe cei care au de gând să-l provoace. Vladimir Putin a avertizat că nu se teme să folosească racheta, dacă Rusia va fi amenințată în vreun fel. 

Citeste si: Maia Sandu, amenințată de un oficial de la Moscova după ce a făcut un gest care a înfuriat Rusia: „O să ajungeți coșul de gunoi al istoriei”

„Această armă cu adevărat unică va consolida potențialul de luptă al forțelor noastre armate, va asigura securitatea Rusiei împotriva amenințărilor externe și le va da de gândit celor care, în căldura unei retorici agresive frenetice, încearcă să ne amenințe țara”, a mai explicat liderul de la Kremlin. 

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.