Entertainment

Românii au dat micul pe fast food. Cum serbează 1 Mai pe litoral. Chef Munti a dezvăluit totulMicul, asociat ani buni cu 1 Mai, și-a pierdut titlul, în fața mâncărurilor de tip fast-food. Chef Munti, câștigătorul de la „Chefi la Cuțite”, dezvăluie cum s-au schimbat preferințele celor care vin pe litoral la Festival du Bonheur. 

În perioada 28 aprilie-2 mai 2022, are loc Festival du Bonheur, în Mamaia Nord. Români din întreaga țară au venit pentru a sărbători minivacanța de 1 Mai și pentru a se bucura de mare, după doi ani de restricții. 

1 Mai a fost mereu asociat cu mici, bere și grătare, dar și cu plaja și voia bună. Anul acesta s-a produs o schimbare și turiștii de pe litoralul românesc. Și-au ales o altă „vedetă”. Potrivit spuselor lui Chef Munti, mâncarea de tip fast-food a câștigat atenția publicului. 

„Aici (La Festival du Bonheur, n.r.) aveam cea mai mare diversitate de mâncare și de culturi. Mai încolo mâncați de la nemți, la mine mâncați de la mexicani, avem dincolo sârbi, indieni, avem de toate. Burgeri, care sunt peste tot și sunt preferații românilor. De ce n-ați mânca în street food?”, a spus Chef Munti. (CITEȘTE ȘI: CANCAN.RO ”sparge” cluburile de pe litoral! Imagini cu party-urile de la NUBA, LOFT și Vama Veche. Nasrin Ameri comentează în studio cu Raluca Bădulescu)

Atracții irezistibile pe litoral. Ce le face cu ochiul turiștilor de 1 Mai

Chef Munti a dezvăluit care sunt cele două elemente cărora turiștii nu le pot rezista în această minivacanță. Câștigătorul „Chefi la Cuțite” a spus că este vorba despre burgeri și burrito, două preparate mexicane care au reușit să detroneze micul românesc. 

„Două chestii, ori pe burgeri, ori pe mexicani. Așa suntem împărțiți noi, dar pe festival, aici, suntem pe partea mexicană. Iar tacosii aceștia (n.red. – îi arată către cameră) sunt nebuni rău de tot. Dar nu sunt ei vedeta meniului, vedeta meniului sunt burrito. Am un burrito de vită și un burrito de pui și quesadilla, evident, pentru sexul feminin. Ele preferă chestiile cu pui, ceva mai lite, ceva mai… de vară”, a spus Chef Munti. (CITEȘTE ȘI: Nu rata imaginile despre care o să vorbească toată România! Intrăm în direct! Într-o oră!)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close