Entertainment

Robert Zemeckis îl aduce pe Pinocchio la viață odată cu primul trailer pentru filmul live-action


Disney+ a lansat trailerul adaptării animației clasice Pinocchio, semnate de Robert Zemeckis, iar faptul că îl vedem chiar de Ziua Copilului ne bucură.

Cu Tom Hanks în rolul lui Geppetto, Benjamin Evan Ainsworth ca Pinocchio, Cynthia Erivo în rolul zânei, Joseph Gordon-Levitt în rolul Greierașului, Keegan-Michael Key în rolul lui Honest John, Lorraine Bracco în rolul Pescărușului și Luke Evans în rolul Vizitiului.

Câștigătorul de Oscar Robert Zemeckis semnează regia acestei repovestiri live-action a îndrăgitei povești a unei păpuși de lemn care pornește o aventură fascinantă pentru a deveni un băiețel adevărat.

Tom Hanks joacă rolul lui Geppetto, sculptorul care îl construiește și îl adoptă pe Pinocchio. Joseph Gordon-Levitt este greierașul Giminy, care este îndrumătorul și „conștiința” lui Pinocchio. Cynthia Erivo, nominalizată la Oscar, este Zâna. Keegan-Michael Key este „cinstitul” John.  Lorraine Bracco, nominalizată la Oscar, este Pescărușul Sofia, un personaj nou, iar Luke Evans este Vizitiul.

Din distribuție mai fac parte Kyanne Lamaya în rolul Fabianei (și al marionetei ei, Sabina), Giuseppe Battiston este Senor Stromboli iar Lewin Lloyd este Lampwick (Fitil de lampă).Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close