Sports

Reghecampf e gata de derby-ul cu echipa lui Gică Hagi! A fost suspect meciul FarulUniversitatea Craiova joacă duminică, de la ora 15:30, la Ovidiu, cu Farul Constanţa, în ultima etapă a turului sezonului regular al Ligii 1, iar antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf, consideră că echipa lui Gică Hagi va avea o altă motivaţie în acest meci decât în cel pierdut joi seara, 0-1, cu FCSB.

„Reghe” a refuzat să comenteze insinuările ziariştilor despre un posibil non-combat al Farului cu FCSB, spunând doar că „nu a fost un meci strălucit al Farului”.

Reghecampf şi-ar dori să revină fanii cât mai rapid pe stadioanele din România, aşa cum se întâmplă peste hotare.

Reghecampf e gata de derby-ul cu echipa lui Gică Hagi! A fost suspect meciul Farul – FCSB? „Hai să nu ne ducem în altă latură”

Unul dintre oamenii în care Reghecampf își pune speranțele e Andrei Ivan, cel care a dormit cu mingea cu care a reuşit primul său „poker”.

Universitatea Craiova e una dintre favoritele la titlu în Liga 1.

„Vom merge să încercăm să câştigăm toate punctele la Constanţa. Vom întâlni o echipă bună, motivată, mai ales după eşecul cu FCSB de aseară, nu vor dori să piardă şi al doilea joc. Farul e o echipă care joacă fotbal şi eu sunt nerăbdător să jucăm acest meci. Pentru ei e o perioadă grea, joacă la trei zile, dar cei de la Farul se pot reface, au această capacitate. Vor avea altă atitudine la meciul cu noi. Hai să nu ne ducem în altă latură, nu vreau să intru într-o asemenea discuţie!

N-a fost un meci strălucit pentru ei, eu discut numai despre joc. Sper să avem toţi jucătorii apţi şi să fie pregătiţi.  E momentul să începem să câştigăm puncte cu echipe care se bat la play-off, cu care ne putem măsura cu adevărat nivelul, echipe puternice. Ne ducem prea departe să vorbim de titlu, suntem într-o perioadă bună, trebuie să continuăm pe acest drum.

Nu contează ce am făcut până acum, numai ce facem de acum încolo contează, fiindcă nu ne vor ajuta victoriile precedente în meciul cu Farul. Le-am spus băieţilor că trebuie să-i motiveze rezultatele, nu să rămână cu amintirea lor, aşa că nu cred băieţii nu se vor relaxa” a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Reghe: „Acesta e rezultatul a ceea ce am construit de ani de zile – să avem numai o echipă în cupele europene”

„Este un lucru pozitiv pentru noi şi pentru fotbalul românesc să revină fanii, pentru ei este fotbalul, ne dorim enorm să se întâmple acest lucru. Aş vrea să văd spectatori de duminică, dar e un regulament în acest sens. Dacă se poate, aş vrea să avem fani pe stadion, deşi vorbim de un moment greu prin care am trecut şi trecem cu toţii, această pandemie”, a mai spus Reghecampf.

Cât despre reprezentarea modestă a României în cupele europene, Reghecampf a spus că aceasta este consecinţa investiţiilor din ultimii ani: „Nu e trist, acesta e rezultatul a ceea ce am construit de ani de zile, să avem numai o echipă în cupele europene. Ca să ai rezultate trebuie să investeşti şi să lucrezi la un anumit nivel”.

 

 

 

 

 

 

 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.