Sports

Reacții după gafa lui Ionuț Radu cu FiorentinaIonuț Radu a gafat iar nepermis în Serie A, chiar la debutul pentru Cremonese, iar portarul român a fost ironizat, criticat, dar și încurajat, după ce echipa sa a pierdut dramatic cu Fiorentina, scor 2-3.

„Ionuț Radu trebuie să privească doar înainte și să devină mai bun. Este un mare portar”, a punctat surprinzător antrenorul lui Cremonese, Massimiliano Alvini.

„Ionuț Radu începe Serie A așa cum a terminat sezonul: o altă gafă, dar cu o altă echipă. După un joc bun, cu câteva intervenții frumoase, o eroare incredibilă i-a condamnat pe cei de la Cremonese la înfrângere. Această gafă complică situația portarului, după greșeala care i-a costat Scudetto pe cei de la Inter”, a fost scurta analiză făcută de radiorossonera.it.

Ionuț Radu i-a șocat pe italieni după gafa cu Fiorentina: „Ce persoană nu ți-ar plăcea să fii acum?”

Ionuț Radu se află cu siguranță în cel mai greu moment al carierei. După ce „a îngropat-o” pe Inter împotriva Bolognei, românul a gafat inexplicabil în partida cu Fiorentina, din prima etapă, iar nou-promovata Cremonese a cedat cu scorul de 2-3.

„Mandragora a încercat să trimită o centrare bună, iar Radu s-a aruncat în poartă cu mingea, într-un mod incredibil”, a fost comentariul celor de la tuttomercatoweb.com.

„Ce persoană nu ți-ar plăcea să fii acum? Și de ce Ionuț Radu? Portarul, după greșeala care a decis practic ultimul titlu din Serie A, a debutat la Cremonese și a dat practic golul victoriei Fiorentinei, în minutul 95”, a fost comentariul apărut pe pagina de Twitter „Calciatori Brutti”.

Cei de la BT Sport susțin că au asistat la cel mai dramatic scenariu posibil, după ce nou-promovata Cremonese a pierdut un punct mare pe terenul Fiorentinei, echipă care va reprezenta Italia în Conference League.

VIDEO:

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”.

În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.