Entertainment

RCS RDS, anunţul cu care spulberă concurenţa! Toţi clienţii Digi trebuie să ştie despre acest beneficiu gratuitRCS RDS a făcut, recent, anunțul cu care spulberă, prectic, concurența. Clienții din toată România au posibilitatea de a accesa în mod gratuit platforma DIGI Online, chiar dacă nu au și un abonament de televiziune.

Mai exact, clienții DIGI Mobil pot accesa conținutul din cadrul platformei de streaming video la cerere, fără nicio restricție. Aceștia își pot crea un cont de utilizator în cadrul website-ului cu care RCS & RDS operează în România, care permite accesarea inclusiv DIGI Online.

Crearea unui cont de utilizator în cadrul website-ului RCS & RDS este posibilă doar cu un număr de telefon. Astfel, clienții DIGI Mobil își pot face un cont în DIGI Online și să aibă, astfel, acces la această facilitate.

(VEZI AICI: TELEFOANE GRATIS DE LA RCS RDS! CLIENŢII DIGI ROMÂNIA ÎŞI POT COMANDA SMARTPHONE-URI CU 0 LEI AVANS)

Digi RCS-RDS, surpriză pentru clienţi!

Reprezentanții DIGI au făcut un anunț important pentru românii care au ales să le fie clienți. Compania a anunțat faptul că, recent, s-a lansat, în premieră în țara noastră, Fiberlink 10 G. Această opțiune reprezintă, potrivit informațiilor, cel mai rapid serviciu de internet prin fibră optică, viteza ajungând până la 10GB pe secundă.

Acest serviciu este oferit de companie în trei etape. În primul rând, primii clienți care vor putea beneficia de acest serviciu sunt cei care locuiesc în zone din sectorul 1 din București. Din luna decembrie 2021, serviciul a fost oferit la nivelul întregii Capitale. Apoi, din anul 2022, serviciul va putea exista în toate reședințele de județ, începând chiar cu orașele Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara.

(VEZI AICI: DIGI RCS-RDS ROMÂNIA A FĂCUT ANUNȚUL LA ÎNCEPUT DE 2022. ABONAMENTUL DEVINE DOAR 5 LEI / LUNĂ)

Potrivit informațiilor de pe site-ul oficial digi.ro, în secțiunea pentru anunțuri, reprezentanții transmit faptul că un abonament de tip Fiberlink 10 G costă 50 de lei pe lună, TVA-ul fiind inclus. De asemenea, serviciul Fiberlink 2.5 G costă 45 de lei lunar, cu TVA inclus.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.