Sports

Răzvan Zăvăleanu a lămurit plecarea lui Dusan Uhrin de la Dinamo


Răzvan Zăvăleanu spune că nu se pune problema ca Dusan Uhrin să plece de la Dinamo, dar anunță că Iuliu Mureșan nu vrea să mai rămână la club.

Apele s-au agitat la Dinamo în acest final de sezon, după ce în presă au apărut speculații privind o eventuală plecare a lui Dusan Uhrin de la Dinamo din cauza restanțelor salariale. Administratorul judicial Răzvan Zăvăleanu a ținut să dezmintă aceste zvonuri și a spus că antrenorul ceh este concentrat pe activitatea de la echipă.

Oficialul clubului din Șos. Ștefan cel Mare anunță, însă, că Iuliu Mureșan este hotărât să plece de la Dinamo.

Dusan Uhrin nu și-a dorit să plece de la Dinamo

Dusan Uhrin rămâne la Dinamo și nu s-a pus pentru niciun moment problema ca antrenorul să amenințe cu plecarea în Cehia.

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu recunoaște că angajații au o lună de întârziere la salariu, dar spune că această problemă se va rezolva odată cu intrarea banilor din drepturile TV.

„E o mare prostie (n.r. informația că Dusan Uhrin ar fi vrut să plece de la Dinamo), nu are legătură cu realitatea. Nu ştiu de unde a apărut, pentru mine a fost o surpriză. Dusan Uhrin mi-a confirmat că nu a fost vorba despre o astfel de discuţie. Nici vorbă de o datorie de două salarii. Într-adevăr, e un salariu restant. Dusan e concentrat pe obiectivul de a salva echipa. Jucătorii sunt la zi, personalul este la zi, avem o mică întârziere la staff-ul tehnic, dar sper să o rezolvăm.

E prima oară când se întâmplă de la deschiderea procedurii de insolvenţă. Se întâmplă pentru că, de la ultimele încasări până la drepturile TV, sumele de bani nu sunt suficiente pentru a acoperi toate obligaţiile lunare. Procedura de insolvenţă decurge bine, dar şi rezultatele echipei trebuie să ajute această procedură. Până la urmă, imaginea publică a acestui club e dată de rezultatele echipei, nu de ceea ce facem noi în backstage”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Prima Sport.

Iuliu Mureșan vrea să se despartă de Dinamo

Dinamo poate să rămână fără Iuliu Mureșan, care pare din ce în ce mai hotărât să plece din Șos. Ștefan cel Mare.

Informația a fost confirmată de colegul lui, Răzvan Zăvăleanu, căruia administratorul special i-a transmis că nu mai dorește să continue la club.

„Sunt discuţii. Dumnealui a fost supărat pe ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, cu notificările despre brand. Au fost tot felul de discuţii în contextul în care echipa nu e sprijinită financiar şi e atacată în permanenţă. Nu aş şti să vă spun dacă va rămâne sau va pleca, urmează să vedem în perioada următoare. Mi-a spus «vreau să plec!». Dar, situaţia juridică e complicată.

Noi avem şi am avut nevoie de domnul Mureşan. E destul de complex, n-aş putea să spun dacă va pleca sau nu. E supărat şi dezamăgit, nu se aştepta ca dinamoviştii să fie cei care atacă primii echipa. N-aş vrea să mă gândesc în direcţia înlocuitorului. Avem multe fronturi pe care luptăm, nu aş vrea să deschidem încă unul. Nu pot spune că mă simt dezamăgit de domnul Badea, se întâmplă lucruri de genul acesta. Ştiam că brand-ul şi sigla nu aparţin clubului Dinamo 1948, că fuseseră înregistrate de domnul Badea.

Fiecare face ce vrea cu proprietăţile pe care le deţine. E important ca Dinamo să rămână în prima ligă şi să revină acolo unde-i e locul”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu pentru Prima Sport.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close