Sports

Răzvan Burleanu s-a asigurat că nu va avea contracandidați la șefia FRFRăzvan Burleanu s-a asigurat că nu va avea emoții pentru șefia FRF, în acest moment fiind, practic, sigur că va fi președinte pentru al treilea mandat consecutiv.

Fotbalul românesc se pregătește pentru alegeri, care vor avea loc în luna aprilie. Singura persoană care și-a anunțat intenția de a i se opune lui Răzvan Burleanu în cursa pentru un nou mandat de președinte este Sorin Răducanu, cotat cu șanse, practic, inexistente de a câștiga.

Actualul conducător al Federației Române de Fotbal s-a asigurat că nu va avea probleme nici în viitor, când poate va fi tentat să obțină un al patrulea mandat. Răzvan Burleanu a avut grijă ca regulamentul să fie modificat și să permită exclusiv candidatura persoanelor care au absolvit cursurile de management de la Lausanne.

Răzvan Burleanu a schimbat regulamentul

Răzvan Burleanu vrea să fie sigur că nu are emoții la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal. După două mandate, el se pregătește acum de al treilea, pe care îl va obține fără nicio problemă, și a dat de înțeles în trecut că ia în calcul foarte serios și o a patra prezență la cârma FRF!

Înainte de prima sa candidatură, actualul președinte a anunțat că vrea să limiteze numărul mandatelor la unul singur, însă activitatea de la Casa Fotbalului l-a determinat să se răzgândească.

El va avea nevoie de aprobarea Adunării Generale pentru a primi dreptul de a candida a patra oară, fiind sigur că nu va întâmpina probleme. Tototdată, el s-a asigurat că nu va avea nicio emoție privind succesul. Mai exact, că aproape nimeni nu va putea nici măcar să participe.

Conform Orange Sport, președintele Federației Române de Fotbal a avut grijă să schimbe regulamentul, care acum le permite să candideze numai celor care au obținut diploma în urma cursurilor de management de la Lausanne.

Astfel, lista persoanelor care i se mai pot opune pe viitor fostului șef de la minifotbal a scăzut considerabil.

Ionuț Lupescu este unul dintre puținii oameni din fotbal care dețin această certificare, însă „Kaiserul” pare hotărât să nu mai încerce să ajungă la cârma FRF, după ce Răzvan Burleanu l-a învins în 2018.

 
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close