Entertainment

Războiul prin ochii familiei lui Zelenski. Ce se întâmplă în aceste momente cu copiii și soția președintelui ucraineanIn articol:


Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a oferit amănunte de ultim moment despre situația din Ucraina, dar și despre cum decurge viața de familie a liderului de la Kiev, de când a început războiul.

Citeste si: “Al Treilea Război Mondial în următoarele zile” Ofensiva lui Putin de care se teme toată lumea

“Nu există zile libere de la serviciu și nici timp liber”

Olena Zelenska a dezvăluit recent, într-un interviu acordat la distanță publicației poloneze Rzeczpospolita, că invazia rușilor în Ucraina a provocat consecințe tulburătoare și a schimbat nu doar viețile cetățenilor, ci și viața familia sale.
Prima Doamnă a Ucrainei a povestit că ea și copii au fost nevoiți să stea departe de președinte pentru a fi în siguranță. Potrivit declarațiilor acesteia, de când a început invazia, Volodimir Zelenski “s-a mutat pe strada Bankowa (biroul președintelui din Kiev), la locul său de muncă”.

Olena Zelenska

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider? Trucul la care apelează gospodinele din întreaga lume- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Olena Zelenska a mărturisit că fiica și fiul ei studiază la distanță, în timp ce ea se ocupă, alături de autorități, activiști sau voluntari, să organizeze evacuarea civililor din orașele puternic bombardate: “Nu există zile libere de la serviciu și nici timp liber în timpul războiului. De multe ori, nici măcar nu știi ziua săptămânii. Există doar ce este astăzi, ce trebuie făcut.”, a declarat soția lui Zelenski pentru sursa citată, potrivit CNN.

Volodimir Zelenski și soția lui

[Sursa foto: Instagram]

L-a schimbat sau nu războiul pe Volodimir Zelenski?

Întrebată dacă războiul l-a schimbat într-un mod anume pe soțul ei, Olena Zelenska a dezvăluit că nu s-a întâmplat acest lucru, ci dimpotrivă: “Dintr-un anumit motiv, aud des această întrebare.
Dar războiul nu l-a schimbat. Trebuie să înțelegeți că el a fost întotdeauna așa.

Citeste si: Zelenski vrea să negocieze pacea cu Putin: „Omul care decide totul în Rusia”. Ucrainenii, acuzați de necooperare

A fost un om pe care te puteai baza. Un om care nu va da greș niciodată. Acum, întreaga lume a văzut ceea ce poate că nu era clar pentru toată lumea înainte.”, a adăugat Prima Doamnă a Ucrainei.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close