Entertainment

Ramona Olaru, declarații neaşteptate despre începuturile relaţiei cu Cătălin Cazacu: “El asta făcea înainte…”Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Între cei doi nu a fost totul numai lapte şi miere, din contră, la început aceştia au trecut prin câteva momente tensionate, dar şi despărţiri. În cadrul unui interviu recent, frumoasa blondină a făcut dezvăluiri neaşteptate despre acea perioadă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se cunosc de mulţi ani, la început au fost buni prieteni, însă pe parcurs şi-au dat seama că între ei ar putea fi ceva mai mult. Au decis să îşi acorde o şansă, însă lucrurile nu au mers aşa cum se aşteptau, din acest motiv s-au despărţit de câteva ori.

În cadrul unei emisiuni TV, asistenta de la Antena 1 a fost cea care a dat cărțile pe față și a vorbit despre relaţia cu prezentatorul.

NU RATA: CE SPUNE RAMONA OLARU DESPRE FOSTELE RELAŢII ALE LUI CĂTĂLIN CAZACU: „NICIUNA DINTRE IUBITELE LUI…”

Ramona a declarat faptul că partenerul său nu este un bărbat romantic, însă nici ea nu şi-ar dori acest lucru, mai mult tânăra susţine că nu ar ierta niciodată înșelatul, iar lucrul care o enervează cel mai tare este minciuna.

„Cătălin este…cred că dacă i-ai aprins niște lumânări pentru o seară romantică se uită ca săracul în traistă, dar el ar vrea să fie. Nu poate să fie siropos, însă nu mi-aș dori să fie așa. Nimeni niciodată nu ar ierta dacă ar fi înșelat, oricum dacă ajunge un om să facă acest lucru înseamnă că acolo unde a fost nu a fost neapărat fericit sau împlinit și nu este doar vina lui dacă că te-a înșelat.

Pe locul doi este că nu suport să mă mintă cineva cu absolut nimic, nu neapărat ceva foarte important. Am o problemă foarte mare cu chestia asta, dar el asta făcea înainte. Doar nu ești fraier să pierzi o femeie ca mine”, a declarat Ramona Olaru la Antena Stars.

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu au planuri mari de viitor

În continuare, blondina a dat din casă şi a mărturisit că are planuri mari de viitor alături de bărbatul care o face fericită. Cei doi îşi doresc să devină părinți şi speră ca dorinţa sa să i se îndeplinească în curând.

„Da (n.r. copil). Ne dorim lucrul ăsta cât mai curând și cum am mai spus de fiecare dată, muncim la el. Să sperăm cât mai curând”, a declarat Ramona Olaru, în exclusivitate, la Antena Stars.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.