Sports

Raluca Șerban, performanță de senzație sub steagul altei țări


Raluca Șerban (24 de ani) a reușit o performanță superbă, dar cu care tenisul românesc nu se mai poate mândri după ce sportiva din Constanța a ales să reprezinte altă țară.

Jucătoarea de tenis Raluca Șerban (24 de ani), supranumită „Sharapova de România”, a renunțat să mai reprezinta țara noastră în anul 2018, din cauza faptului că nu a avut parte de sprijin financiar, iar acum joacă pentru Cipru.

Chiar în weekendul în care echipa României de Fed Cup a fost umilită în Polonia, scor 0-4, Raluca Șerban a obținut o performanță ieșită din comun.

Ce jucătoare a pierdut România! Raluca Șerban, performanță de senzație sub steagul altei țări: a cucerit un turneu de 60.000 de dolari venind din calificări

Sprijinită în acest moment de federația cipriotă, Raluca Șerban concurează sub steagul Ciprului și reușește lucruri frumoase în sportul alb! Șerban (226 WTA) a cucerit duminică turneul ITF de la Bellinzona (Elveția), dotat cu premii în valoare totală de 60.000 de dolari, după ce i-a lăsat doar trei game-uri favoritei principale, în finală.

Raluca a dispus în minimum de seturi de Ekaterine Gorgodze (Georgia, 115 WTA), scor 6-3, 6-0! Raluca Șerban și-a adjudecat al 12-lea titlu de simplu al carierei în circuitul ITF, la capătul unei săptămâni în care a câștigat 7 meciuri: două în calificări și cinci pe tabloul principal.

Cum s-a schimbat viața Ralucăi Șerban după ce a ales să joace pentru Cipru

Raluca Șerban are o carieră promițătoare în față după ce a ales să schimbe tricolorul cu steagul Ciprului. Raluca a îndurat multe chinuri și greutăți finaciare, în condițiile în care România are grave probleme de susținere a tinerelor speranțe din sportul alb. Raluca Șerban a plecat în Cipru în anul 2012, dar a continuat să reprezinte România încă 6 ani!

Din 2018 evoluează sub steagul Ciprului, țară în care a găsit condiții mai bune. Acest lucru se reflectă nu doar în carieră (are 7 victorii și o singură înfrângere în Fed Cup), ci și în viața de zi cu zi a sportivei. Raluca se descurcă mult mai bine din punct de vedere financiar, având doi sponsori foarte importanți: Head – echipament sportiv, și Herbalife – suplimente nutritive.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb.

După cinci … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.