Entertainment

Putin, gestul care a atras atenția lumii întregi în timpul slujbei de Înviere. Liderul de la Kremlin a făcut asta în mod repetatIn articol:


Vladimir Putin a fost prezent la slujba de Înviere la Catedrala Mântuitorul din Moscova. A atras atenția presei după ce a făcut un gest în mod repetat în timpul slujbei.

Vladimir Putin este creștin ortodox și apărător al credinței sale, dar, în același timp, un înverșunat susținător al „operațiunii militare speciale” care se desfășoară chiar și în aceste momente în Ucraina.

Liderul de la Kremlin a părut la slujba de Înviere în costum de culoare albastru închis, o cămașă albă la care a asortat o cravată de culoare vișiniu închis. În timpul slujbei, președintele Rusiei a ținut în mână o lumânare aprinsă.

Vladimir Putin a participat activ la slujba de Înviere, a făcut semnul sfintei cruci de mai multe ori. Alături de mulțimea de oameni prezentă la ceremonie, liderul de la Kremlin a oferit răspunsul „Adevărat a Înviat” după ce Patriarhul Kirill a strigat către toți credincioșii „Hristos a înviat”, conform
Reuters.

Citeste si: Veste minunată pentru români, chiar de Paşte! BANI ÎN PLUS! Cine sunt beneficiarii- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Patriarhul Kirill a fost de acord cu desfășurarea operațiunii militare speciale în Ucraina și chiar a binecuvântat soldații lui Vladimir Putin, gestul său stârnind numeroase controverse în lumea întreagă.

Vladimir Putin

[Sursa foto: Captură Video]

Zelenski amenință Rusia

În cadrul unei conferințe de presă care a vaut loc sâmbătă, Volodimir Zelenski a amenințat Rusia că va abandona negocierile în cazul în care combatanții din oțelăria Azovstal vir fi uciși de armata lui Putin și dacă va avea loc organizarea unui fals referendum în regiunile Zaporijjea și Herson din Ucraina.

În continuare, președintele statului ucraiean nu este dispus să cedeze în fața presiunilor venite dinspre țara vecină.

Dacă cei care opun rezistenţă la Mariupol sunt ucişi sau dacă are loc refrendumul la Herson, atunci Ucraina va ieşi din procesul de negociere.

Nu suntem pregătiţi să deblocăm militar asediul la Mariupol. Le spun oamenilor care locuiesc în orăşele, în regiunea Herson: Nu trebuie să-i ajutăm pe ocupanți”,  a declarat Volodimir Zelenski, conform News.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close