Entertainment

Proiectul este FARAONIC! Gigi Becali îi face palat imperial Teodorei


Teodora Becali și soțul ei, Mihai Mincu, ar putea locui într-un adevărat palat! CANCAN.RO a intrat în posesia proiectului creionat de specialiști și care le-a fost prezentat celor doi. Nu e bătut, însă, în cuie. Fata cea mare a lui Gigi și „jumătatea” ei nu ar fi dat, deocamdată, OK-ul. Cum ar arăta grandioasa locuință din Pipera? Avem imaginile, în exclusivitate.

Teodora Becali este prima fiică, dintre cele trei pe care le are Gigi Becali, care a gustat din fructul dulce al căsătoriei. Ajungea în fața altarului, în octombrie 2019, alături de alesul ei, Mihai Mincu, pe care Gigi Becali în ”zugrăvea” în termeni superlativi. Viață de cuplu a ales chipeșa fiică a exigentului latifundiar și se poate spune, din imaginile pe care CANCAN.RO le-a surprins cu ea în diferite ipostaze, că-i priește.

(CITEȘTE ȘI: GINERELE LUI GIGI BECALI E COPIA FIDELĂ A LATIFUNDIARULUI! CUM ÎL IMITĂ SOȚUL TEODOREI PE SOCRUL MILIARDAR)

Așa arată palatul în care ar putea locui Teodora Becali și soțul ei, Mihai Mincu

Piscina, cât pentru toată familia și prietenii

”Ghidonează” superbul Bentley de peste 250.000 de euro, pe care Gigi Becali i l-a făcut cadou acum un an, dar acum, se pare, țintele ei și ale soțului ”ating” cerul! Este vorba despre o locuință, dar nu una oarecare, ci un adevărat palat regal!

Terenul a fost găsit, firește, unde altundeva dacă nu în Pipera, în cartierul milionarilor, de altfel, lângă reședința lui Gigi Becali.

Iar arhitecții și-ar fi da interesul pentru realizarea schiței. O minunăție a ieșit, însă Teodora și soțul ei, Mihai Mincu, nu ar fi decis dacă vor da drumul la treabă. Dar palatul, cu un etaj, e o minunăție. Nu mai vorbim de piscina din fața imensei vile, unde e loc de ”scăldat” pentru toată familia plus prietenii. Balconul este spațios, fix cât lățimea palatului, și e susținut de piloni imenși.

(NU RATA: TEODORA BECALI ȘI-A ”DAT” SOȚUL PE PRIETENE! CUM S-A COMPORTAT FIICA LATIFUNDIARULUI DIN PIPERA CU PARTENERUL SĂU DE VIAȚĂ)

Dar imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă în galeria foto spun totul, nu mai este nevoie de o descriere suplimentară a palatului de basm în care cei doi, Teodora și Mihai, ar putea locui.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close