Entertainment

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie – 1 mai 2022. Cum va fi vremea de 1 MaiIn articol:


Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarea perioadă. Iată cum va fi vremea de 1 Mai, dar și în care regiune a țării va fi cel mai însorit!

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie- 1 mai 2022. Vremea de 1 Mai în Banat

În Banat, în primele trei zile din săptămână ne vom bucura de până la 19 grade Celsius.
După data de 27 aprilie și până la sfârșitul intervalului, variaţiile termice vor fi nesemnificative de la o zi la alta, maxima regională caracteristică fiind de 16- 18 grade Celsius, în medie.

În ceea ce privește minimele, cele mai mici valori ale nopții și dimineții nu vor depăși 3 grade Celsius la începutul intervalului, urmând ca până în data de 27 aprilie, ele să crească treptat până spre valori medii de 8 grade Celsius.

Ulterior datei de 27 aprilie şi până la sfârşitul intervalului, tendinţa temperaturii aerului este de scădere uşoară spre medii în jurul a 6 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi mare în toate cele șapte zile de prognoză, inclusiv de 1 Mai.

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie – 1 mai 2022. Cum va fi vremea de 1 Mai

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie- 1 mai 2022. Vremea de 1 Mai în Crișana

În Crișana, săptămâna va debuta cu temperaturi de până la 18- 19 grade.

Aceleași valori vor fi resimțite până la data 27 aprilie, urmând ca acestea să scadă până spre 16 grade Celsius de 1 Mai.

În ceea ce privește minimele nopții, temperatura aerului va fi de 6 – 7 grade Celsius în primele zile. În intervalul 27 aprilie- 1 mai, vom avea o medie a minimelor situată în jurul a 4 grade Celsius.

Probabilitatea pentru ploi va fi mare în toate cele șapte zile de prognoză, inclusiv de 1 Mai.

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie- 1 mai 2022. Vremea de 1 Mai în Transilvania

În Transilvania, prima zi după Paște va aduce până la 18 grade Celsius. Însă, de marți vremea se va răci, astfel că, până la sfârșitul intervalului, temperatura aerului va scădea până spre 14 grade, în medie.

În ceea ce privește minimele, media în primele două nopți va fi de 4 – 5 grade Celsius. Ulterior, media minimelor va scădea până la sfârșitul intervalului spre valori în jurul a 2 grade Celsius.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi destul de mare în toate cele șapte zile de prognoză, inclusiv de 1 Mai.

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie- 1 mai 2022. Vremea de 1 Mai în Maramureș

În Maramureș, temperatura aerului în prima zi după Paște va ajunge la valori în jurul a 18 grade Celsius. Ulterior, vremea se va răci treptat şi, până la sfârşitul săptămânii, media maximelor se va situa în jurul a 14 grade.

Citeste si: Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au împăcat? “Amândoi întotdeauna”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

În ceea ce privește minimele, media acestora din primele două zile de prognoză se va situa undeva la 7 grade Celsius. După această dată, vremea va cunoaște din nou o răcire, iar până la 1 mai media minimelor va fi de 4 grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi destul de mare în toate cele șapte zile de prognoză, inclusiv de 1 Mai.

Citeste si: Rugăciunea fiecărei zile din Săptămâna Mare

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie- 1 mai 2022. Vremea de 1 Mai în Moldova

În Moldova, săptămâna începe cu o medie regională a maximelor de până la 18 grade Celsius. Asta în timp ce minima se va situa la 8 grade, în 27 aprilie.

Menționăm că până la 1 mai, valorile termice vor scădea, iar media maximelor va coborî spre 14 grade Celsius, iar minimele spre valori de 4 grade Celsius.

Probabilitatea pentru ploi va fi mare în toate cele șapte zile de prognoză, inclusiv de 1 Mai.

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie- 1 mai 2022. Vremea de 1 Mai în Dobrogea

În Dobrogea, media maximelor va ajunge la 16 grade Celsius, în 27 aprilie. Urmează apoi o răcire, media maximelor coborând spre 14 grade Celsius în zilele de 30 aprilie și 1 mai.

Legat de minime, media acestora va crește treptat de la 5- 6 grade, în intervalul 25- 27 aprilie, spre valori de 9 grade, în perioada 27- 29 aprilie. Menționăm că până la sfârșitul intervalului, temperatura va scădea ușor spre 8 grade Celsius.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mare în toate cele șapte zile de prognoză, inclusiv de 1 Mai.

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie – 1 mai 2022. Cum va fi vremea de 1 Mai

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie- 1 mai 2022. Vremea de 1 Mai în Muntenia

În Muntenia, vremea aduce temperaturi în creștere, astfel încât, media maximelor va ajunge până la 20 de grade Celsius în perioada 25- 27 aprilie. Ulterior acestui interval, temperatura aerului va scădea şi se va ajunge la o medie regională a maximelor de 17- 18 grade.

Legat de valorile minime, media regională va avea valori de 7- 8 grade, în intervalul 26- 29 aprilie, iar în ultimele nopţi va coborî spre 6- 7 grade Celsius.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mare în toate cele șapte zile de prognoză, inclusiv de 1 Mai.

Citeste si: Horoscop săptămânal 18- 24 aprilie 2022. Ana Maria Ticea, astrologul WOWbiz.ro, anunță cum va fi Săptămâna Mare pentru nativi

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie- 1 mai 2022. Vremea de 1 Mai în Oltenia

În Oltenia, media maximelor va ajunge la 19 grade, în perioada 25- 28 aprilie. După aceste zile și până la data de 1 mai, vremea se va răci şi media maximelor va coborî spre 16- 17 grade Celsius.

Media minimelor va avea valori de 7- 8 grade, în perioada 26- 29 aprilie. Ulterior, aceasta va scădea ușor spre 6 grade Celsius până la sfârșitul intervalului.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mare în toate cele șapte zile de prognoză, inclusiv de 1 Mai.

Prognoza meteo ANM, 25 aprilie- 1 mai 2022. Vremea de 1 Mai la munte

La munte, în perioada 25- 27 aprilie media maximelor va ajunge până la 7- 8 grade Celsius. După acest interval, vremea se va răci, urmând ca media maximelor să coboare uşor la 6 grade până la 1 Mai.

Media minimelor va avea valori de 2- 3 grade în intervalul 25- 27 grade. Ulterior, media minimelor va scădea spre -1 grad până la 1 Mai.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mare în toate cele șapte zile de prognoză, inclusiv de 1 Mai.

 

Sursă: meteoromânia.roSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.