Entertainment

Prognoza meteo ANM, 1- 3 iunie 2022. Vremea în țară în următoarele trei zile. Sunt estimate șanse mari de precipitații și temperaturi de peste 30 grade CelsiusIn articol:


Prognoza meteo ANM, 1- 3 iunie 2022. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele 3 zile. Iată cum va fi vremea în intervalul 1- 3 iunie 2022, dar și unde sunt anunțate ploi!

Prognoza meteo ANM, 1- 3 iunie 2022. Cum va fi vremea în următoarele 3 zile

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Iată cum va fi vremea în intervalul 1-3 iunie 2022, în fiecare regiune a țării.
Sunt anunțate temperaturi ridicate și șanse mari de precipitații în cantități însemnate.

Prognoza meteo ANM, 1- 3 iunie 2022. Vremea în țară în următoarele trei zile. Sunt estimate șanse mari de precipitații și temperaturi de peste 30 grade Celsius

[Sursa foto: Freepik]

Starea vremii în țară miercuri, 1 iunie 2022

În Banat și Crișana, ziua de miercuri are maxime cuprinse între 26-30 grade Celsius. Minimele vor atinge valori cuprinse între 12-17 grade Celsius. În Maramureș, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 27 grade Celsius, iar minimele vor atinge valori cuprinse între 11 și 14 grade Celsius.

În Transvilvania, temperaturile vor fi ceva mai mici, cu maxime cuprinse între 24 și 29 grade și minime cu valori cuprinse între 8-15 grade Celsius. De asemenea, șansele de precipitații și descărcări electrice vor fi ridicate pe tot parcursul zilei.

În Moldova, maximele vor atinge valori cuprinse între 27-30 grade Celsius, cu șanse ridicate de ploi și furtună. În Dobrogea, pe 1 iunie, temperaturile vor oscila între maxime de 23 și 31 de grade Celsius, cu minime de 16-20 grade.

În Muntenia și Oltenia, sunt așteptate maxime cuprinse între 25-31 grade Celsius. Minimele se situează între valorile de 12-18 grade Celsius. În ceea ce privește precipitațiile, sunt estimate șanse mari de precipitații pe tot parcursul zilei.

Citeste si: Planta care te scapa rapid de tantari si muste: ce sa pui in casa sau in curte ca sa nu mai ai probleme cu insectele- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Starea vremii în țară joi, 2 iunie 2022

Ziua de joi începe cu maxime de 27-31 de grade Celsius în Maramureș, Banat și Crișana. În ceea ce privește minimele în aceste regiuni, valorile se vor situa între 12-16 grade Celsius în Maramureș și 14-18 grade Celsius în Banat și Crișana.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, miercuri, 1 iunie 2022. Vezi cum va fi vremea în București, dar și în restul țării

În Transilvania, ziua de joi vine cu șanse ridicate de ploi abundente. Media regională a maximelor va fi cuprinsă între 26-31 grade Celsius. În ceea ce privește minimele, valorile se vor situa între 9-17 grade Celsius.

În Moldova, ziua de joi aduce o încălzire ușoară, cu valori ale maximelor cuprinse între 27 și 32 grade Celsius. În ceea privește precipitațiile, sunt estimate șanse mari de ploi abundente, însoțite de descărcări electrice.

În Muntenia și Oltenia, vremea se va încălzi joi, fiind estimate maxime cuprinse între 28 și 33 grade Celsius. În Dobrogea, valorile maximelor vor fi cuprinse între 24 și 32 grade, iar media regională a minimelor va fi de 17-21 grade Celsius. De asemenea, în Muntenia și Dobrogea, sunt așteptate ploi în cantități însemnate.

Starea vremii vineri, 3 iunie 2022

Vineri, în Banat, Crișana și Maramureș, maximele vor fi într-o ușoară scădere, cu valori cuprinse între 25 și 30 de grade Celsius. În ceea ce privește minimele, acestea se vor situa între 12 și 18 grade Celsius. Pe 3 iunie, șansele de precipitații vor fi ridicate în toate cele trei regiuni.

În Transilvania, temperaturile  maxime de vineri se vor situa între 26 și 31 grade Celsius, iar minimele între 10 și 16 grade. De asemenea, sunt estimate precipitații în cantități mari, însoțite de descărcări electrice.

În ceea ce privește starea vremii de vineri în Moldova, temperaturile maxime vor oscila între 26 și 33 grade Celsius, iar cele minime între 13 și 19 grade Celsius. În plus, sunt așteptate precipitații în cantități însemnate, însoțite de tunete și fulgere.

Citeste si: Prognoza meteo ANM 30 mai- 12 iunie 2022. Vremea în țară în următoarele două săptămâni. Sunt estimate temperaturi de peste 30 de grade Celsius

În Muntenia, Oltenia și Dobrogea, temperaturile maxime se vor menține aproape la fel ca în ziua precedentă, cu valori cuprinse între 27 și 33 grade Celsius. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă între 15-22 grade Celsius. În toate cele trei regiuni sunt estimate șanse mari de precipitații în cantități ridicate.

sursă: meteoromania.roSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close