Entertainment

Primul teaser pentru Thor: Love and Thunder a apărut și este la înălțimea eroului


Ultima dată când l-am văzut pe Thor (Chris Hemsworth), acesta își lua zborul în spațiu cu Gardienii Galaxiei. În teaser-ul nou lansat Thor: Love and Thunder, avem parte de prima perspectivă cu ceea ce urmează din partea zeului nordic: pensia și căutarea liniștii interioare. Thor jură că zilele lui de supererou s-au terminat, și alege să aibă grijă de sine.

Totuși, să nu uităm că e vorba de un film Marvel, iar eroismul e la un pas distanță. De fapt, la un pas cosmic. Thor este silit să mai ia odată ciocanul zeilor atunci când Gorr Zeul Măcelar (Christian Bale) are de gând să-i distrugă pe ceilalți zei. Din fericire, nu va fi singur atunci când se va lupta cu noul său dușman, scrie Mashable.

Vor fi alături de el Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) și fosta sa iubită Jane Foster (Natalie Portman) care îl vor ajuta să îndrepte lucrurile. Trailerul are din pline glume și peisaje extraterestre, însă momentul adevărului vine la final atunci când o vedem prima oară pe Jane purtând ciocanul magic Mjolnir în rolul Marelui Thor.

„De-abia așteptăm lucrurile mărețe ce urmează”, scrie mashable.com. „Primul teaser pentru Thor: Love and Thunder a apărut și este la înălțimea eroului”, a mai concluzionat publicația. Vouă cum vi se pare acest prin trailer?

Thor:Love and Thunder ajunge în sălile de cinema pe 8 iulie 2022.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.