Sports

Prima reacție a lui Cosmin Contra despre oferta de la CFR ClujCosmin Contra a oferit prima reacție despre posibila preluare a lui CFR Cluj. Despărțirea ardelenilor de Dan Petrescu a devenit doar o formalitate, astfel că patronul Neluțu Varga are mai multe variante pentru banca tehnică.

Prima dintre acestea este cea a lui Cosmin Contra, fostul selecționer al echipei naționale a României. Antrenorul de 46 de ani este liber de contract după despărțirea de Al-Ittihad Club, produsă la sfârșitul lunii iunie.

Prima reacție a lui Cosmin Contra despre oferta de la CFR Cluj

Deși în urmă cu doi ani, după ce a plecat de la Dinamo, păcălit de Pablo Cortacero, a afirmat că nu va mai reveni în România, „Guriță” are toate șansele să semneze cu echipa din Gruia. Totuși, Cosmin Contra păstrează misterul.

„Oferta de la CFR Cluj? Nu vreau să vorbesc acum despre muncă. Sunt în vacanță, în Grecia, cu familia. Nu-mi arde acum de asta. Voi vedea ce voi face, după vacanță”, a spus Cosmin Contra pentru ProSport.

Dan Petrescu și Neluțu Varga aveau programată o întâlnire decisivă astăzi, la prânz, pentru a pune la punct despărțirea, însă totul a picat în ultimul moment. Tehnicianul acuză stări de răceală după deplasarea de la Pitești, astfel că au amânat ședința de comun acord.

Patronul feroviarilor nu vrea să riște o posibilă infectare cu Covid-19.

„Am amânat întâlnirea, iar o decizie finală nu o pot lua până nu mă văd cu Dan Petrescu. Eu vreau un raport și o analiză clară de la el cu privire la aceste rezultate proaste din ultimul timp. Îl consider și pe Contra un antrenor foarte bun, dar vreau să știți că nu am avut nicio discuție cu el. Până nu voi discuta clar cu Dan Petrescu nu vă pot anunța nimic”, a declarat Neluțu Varga pentru ProSport.

  • 400.000 de euro este clauza de reziliere a lui Dan Petrescu la CFR Cluj
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.