Entertainment

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin, prima apariție publică în plin război! Ce avea la față? Mulți au observat asta: „A fost vizibil”In articol:


Au trecut 59 de zile de când Vladimir Putin a ordonat atacul asupra Ucrainei, timp în care s-a tot zvonit că liderul de la Kremlin și apropiații săi au părăsit Moscova. Printre cei despre care s-a spus că a fugit din țară se numără și Alina Kabaeva.

Aceasta este presupusa amantă a președintelui rus și femeia care l-ar fi făcut tată a patru copii. Toate aceste informații au rămas doar la nivel de zvon, căci în mod oficial nu s-a spus nimic nici de o parte, nici de alta.

Citeste si: Răsturnare de situație: Rusia acuză Ucraina de un nou atac! Ce țintă a avut armata lui Zelenski

Alina Kabaeva

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Veste minunată pentru români, chiar de Paşte! BANI ÎN PLUS! Cine sunt beneficiarii- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Presupusa amantă a lui Putin nu a fugit din Moscova

Despre siguranța Alinei Kabaeva, gimnastă de meserie, s-au spus multe în spațiul public.

Bă ca ar fi părăsit Rusia imediat după data de 24 februarie 2022, ba că s-ar afla în Elveția alături de copiii ei, ba chiar că Putin ar fi dus-o, pentru a o știi în afara oricărui pericol, într-un buncăr siberian.

Ei bine, toate aceste zvonuri au fost acum infirmate chiar de Alina, prin prezența pe care a avut-o la o repetiție de gimnastică ce s-a desfășurat pe arena de la Moscova.

Deși este una dintre cele mai discrete personaje publice din Rusia, presupusa amantă a liderului rus, în vârstă de 38 de ani, a apărut public, afișând acum un look relaxant, dar și foarte diferit de ulterioarele sale apariții. 

„Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase și secrete femei din țara noastră. Gimnasta nu apare aproape niciodată în public, nu apare pe rețelele de socializare și nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în centrele comerciale”,
s-a notat în presa din Rusia, după evenimentul sportiv la care a participat Alina Kabaevei.

Citeste si: O vedetă din România, dezvăluiri despre amanta lui Putin: „Ne-am întâlnit de multe ori. Sigur că o știu bine”

De asemenea, aceeași oameni de presă au ținut să precizeze că imaginea Alinei este acum cu totul alta, parcă mai tinerească. Și pe această temă, a intervențiilor estetice la care ar fi apelat, se spune că Alina Kabaevei și-ar păstra tinerețea cu ajutorul medicului estetician la care apelează și Vladimir Putin. 

„Ceva s-a schimbat cu adevărat la fața Kabaevei, legendara sportivă a fost vizibil mai drăguță”, s-a scris despre cea care ocupă acum funcția de președinte al consiliului de administrație al unui mare trust media rus afiliat Kremlinului.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close