Entertainment

Prequel-ul la Bridgerton, despre ascensiunea Reginei Charlotte, readuce o parte din distribuția originală, plus fețe noi


Prequel-ul la popularul serial Bridgerton (numărul 1 în România) și-a găsit eroina în India Amarteifio, actrița din Line of Duty. Prequel-ul, deocamdată fără titlu, a fost anunțat în mai anul trecut și este despre ascensiunea Reginei Charlotte (personaj jucat de către Golda Rosheuvel) în serialul Netflix produs de către Shonda Rimes.

Amarteifio o va juca pe Regina Charlotte în tinerețe, în timp ce Corey Mylchreest va juca rolul Regelui George, anunță Variety, a cărui personaj matur este jucat de James Fleet în Bridgerton.

Prequel-ul are în centru povestea de dragoste dintre Charlotte și George, a cărui fani l-au putut surprinde sporadic de-a lungul primelor două sezoane din Bridgerton. Noul serial surprinde nunta dintre cele două fețe regale, personajele și publicul fiind martore la o schimbare radicală în societate, perioada Regenței.

Tânăra Charlotte este promisă de soție Regelui Angliei, un misterios tânăr din familia regală pe care nu l-a întâlnit niciodată. Odată ajunsă la Londra, își dă seama că ea nu era ceea ce familia regală își dorea. Totuși, ea va reuși să se descurce în lumea palatului, făcând primi pași către ceea ce urma să devină: o regină mult-îndrăgită.

Rosheuvel își va relua rolul în spin-off alături de distribuția originală a filmului. Adjoa Andoh și Ruth Gemmell vor reveni în rolurile Lady Agatha Danbury și Lady Violet Bridgerton, iar nou-venita Arsema Thomas va juca în rolul unei tinere Lady Danbury.

Distribuția cuprinde și nume din Urzeala Tronurilor, Michelle Fairley în rolul mamei lui George, prințesa Augusta.

Sezoanele 1 și 2 sunt difuzate acum pe Netflix.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.