Entertainment

Prăjitură cu brânză și mandarine la tavă. Rețeta perfectă pentru masa de 1 mai  • Prăjitura cu brânză și mandarine este un preparat ușor de făcut și foarte răcoritor
  • Iată cum se prepară

Prăjitura cu brânză și mandarine este un preparat ușor de făcut și foarte răcoritor. Este numai bună pentru masa de 1 mai, mai ales dacă ai și invitați. Vor rămâne plăcut surprinși și cu siguranță îți vor cere rețeta. Iată cum se prepară această rețetă delicioasă.

Ingrediente

Pentru aluat

350 g făină

75 g zahăr

1 pachețel de praf de copt

6 linguri de lapte

75 g ulei

1 praf de sare

150 g brânză proaspătă

1 ou

Pentru umplutură

1 kg brânză proaspătă de vaci

2 conserve de mandarine

1 pachețel glazură de tort

150 g de zahăr

2 pachețele zahăr vanilat

Unt

120 ml ulei

4 ouă

Mod de preparare

Făina și praful de copt se strecoară într-un castron, se adaugă brânza de vaci, oul, laptele, uleiul, zahărul și sarea și totul se frământă până se obține un aluat neted. Pentru umplutură, se separă ouăle, se strecoară mandarinele și se colectează sucul. Se bat gălbenușurile și se amestecă cu brânza de vaci, zahărul vanilat, zahărul și uleiul. Albușurile se bat spumă și se încorporează. Se întinde aluatul, se așază într-o tavă unsă cu grăsime, se unge cu amestecul de brânză și se pun deasupra mandarine. Se coace în cuptor aprox. 35-40 de minute și apoi se lasă să se răcească. Glazura de tort se prepară cu sucul de mandarine conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se distribuie uniform pe prăjitură. Poftă bună!
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close