Entertainment

Povestea sfășietoare a unei ucrainence care și-a pierdut soțul în războiul lui Putin, chiar în ziua în care și-a născut gemenii: „Este tot ce mi-a mai rămas de la el”In articol:


Victoria și Bogdan Nazarenko trăiau o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar la începutul lunii trecute ar fi trebuit să trăiască cele mai frumoase momente din viața unui cuplu.

Războiul izbucnit de Vladimir Putin le-a umbrit celor doi toată fericirea și le-a distrus căsnicia. Victoria și Bogdan ar fi trebuit să-și țină gemenii în brațe la începutul lunii aprilie. Din păcate, însă, doar tânăra a mai apucat acest moment, căci soțul ei a fost ucis de militarii ruși cu puțin timp înainte ca ea să-și nască copiii. 

Bogdan a murit apărând Ucraina! Nu a mai apucat să-și cunoască gemenii 

Victoria și Bogdan încercau de circa opt ani să aibă copii, însă visul lor a devenit realitate abia anul trecut, când tânăra a aflat că este însărcinată cu gemeni. Erau în culmea fericirii și nici prin cap nu le trecea că în câteva luni un război în toată regula avea să transforme Ucraina într-un front, iar orașele sale în ruine. 

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, era polițist de frontier, iar odată cu izbucnirea conflictului militar a fost nevoit să rămână în țara sa pentru a o apăra.

Asta a și făcut, până pe 3 aprilie, când a fost ucis cu sânge rece de un lunetist de-al lui Putin, în timp ce se afla într-o misiune cu Serviciul de Stat al Grăniceri al Ucrainei în regiunea de nord a Cernihiv. 

Citeste si: Ce veste minunată în showbiz-ul românesc! Este însărcinată ????pentru prima dată și a ținut ascunsă sarcina- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Victoria a născut la scurt timp, după ce a aflat că tatăl copiilor ei nu mai este 

Citeste si: Războiul prin ochii familiei lui Zelenski. Ce se întâmplă în aceste momente cu copiii și soția președintelui ucrainean

Tânăra a născut pe 4 aprilie doi copii perfect sănătoși: Matvii, de 2,8 kilograme și Zakharii, de 2,5 kilograme. Cei doi copii sunt singurii care îi mai dau putere să meargă mai departe, după ce l-a pierdut pe cel mai important om din viața ei. Ea spune că cel mai mare regret pe care îl are este că acesta nu a apucat să-și ia nici măcar o dată copiii în brațe. 

Citeste si: „Nu ştiu dacă va trăi până la Haga” Ce se va întâmpla cu Vladimir Putin? Un istoric rus i-a prezis soarta: „Au fost acuzaţii, dovezi”

„Am aflat vestea pe 3 aprilie și am născut pe 4 aprilie – noaptea au început contracțiile. Este tot ce mi-a mai rămas de la el – bebelușii și amintirile mele, care nu vor fi șterse niciodată. Nu a greșit cu nimic. Nici măcar nu a apucat să-și vadă bebelușii. Nu i-a luat în brațe”, a mai spus tânăra.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close