Entertainment

Polițist din Sibiu, prins furând dintr-un magazin. Gestul îl poate costa carieraUn polițist din Sibiu a fost surprins așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Omul legii s-a transformat imediat în infractor din dorința de a pleca acasă cu câteva produse alimentare neachitate, iar asta l-ar putea costa cariera.

Paznicul unui magazin alimentar din Sibiu a rămas uimit în momentul în care a aflat că bărbatul pe care a încercat să îl oprească la ieșire este, de fapt, un polițist. Colegii acestuia au fost nevoiți să îl ducă la secție și să îl ancheteze pentru tentativă de furt.

CITEȘTE ȘI: UN POLIȚIST A FOST PRINS LA FURAT CHIAR ÎN UNIFORMA DE SERVICIU. CUM ACȚIONA ACESTA

Un polițist din Sibiu a fost prins în timp ce voia să fure produse de 52 de lei

Întâmplarea a avut loc pe data de 31 mai, în timp ce polițistul în cauză se afla în afara programului. Acesta a intrat într-un magazin alimentar, a adunat produse în valoare de 52 de lei și a dorit să părăsească incinta fără să mai treacă pe la ghișeul unde trebuia să plătească. Paznicul magazinului a observat ceea ce a făcut bărbatul și l-a oprit înainte de a ieși pe ușă.

VEZI ȘI: O TRAGEDIE A FOST EVITATĂ DATORITĂ UNUI TÂNĂR POLIȚIST! A INTERVENIT RAPID ÎN CAZUL UNUI BĂRBAT CE A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ

În jurul orei 17:30, un echipaj al Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deplasat de urgență la locul faptei, constatând cu stupoare că infractorul este chiar un coleg de-al lor de la Poliția Municipală. Agentul de poliție în vârstă de 36 de ani a fost dus la secție, urmând să fie cercetat pentru acuzație de tentativă de furt.

„La nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Menţionăm, de asemenea, că la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, s-a dispus declanşarea cercetării disciplinare faţă de poliţistul în cauză în vederea documentării şi stabilirii situaţiei de fapt”, susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close