Entertainment

Plaje din Grecia aproape de România. Ce prețuri găsești când ajungi acolo / FOTO  • Plajele din Grecia care sunt aproape de România
  • Cât costă o vacanță

Visezi la o vacanță în Grecia, dar știi că este greu să ajungi acolo? Ei bine, iată că există și plaje aproape de România. Ce prețuri găsești când ajungi acolo, dar și de ce trebuie să mergi neapărat.

Plaje din Grecia aproape de România

Plaja Kallithea este una dintre cele mai frumoase din Kassandra. Aceasta este situată lângă satul Afitos, iar numele ei este tradus drept „priveliște frumoasă”. Aici găsești repede cazare, iar nici prețurile nu sunt foarte mari. Dacă vrei să mergi acolo, trebuie să știi că trebuie să scoți din buzunar în jur de 600 de euro.

Plaja Lagomandra, situată la 15 kilometri de Nikiti, este una dintre cele mai spectaculoase din Kryaritsi, unde te poți bucura și de priveliștea Muntelui Athos. O vacanță aici te va costa în jur de 700 de euro.

Thassos, una dintre cele mai cunoscute

Plajele din Thassos sunt cele mai cunoscute și la mare căutare. O vacanță la Aliki, Marble, care este acoperită de pietricele de marmură ori Golden Beach te va costa destul de mult, dar poți merge împreună cu întreaga familie cu 2000 de euro, timp de o săptămână.

Și plaja Porto Katsiki, din Lefkada, este foarte frumoasă și merită vizitată, fiind o adevărată emblemă a insulei. Prețurile pornesc aici de la 800 de euro, dar găsești foarte repede cazare.

Ei bine, te poți bucura de vacanțe frumoase și însorite alături de cei dragi ție în cele mai căutate locuri din Grecia, la prețuri care nu sunt chiar foarte mari.

Citește și: Plaja din Cipru unde Afrodita s-a întruchipat din spuma mării. Ce găsești când ajungi aici / FOTO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close