Entertainment

Plaja din România unde Alexandru Arșinel deține o vilă de lux! Suma incredibilă pentru care o închiriază: ”Doar pentru grupuri”



  • Alexandru Arșinel are o vilă la malul mării
  • Pe ce plajă se află casa de vacanță a actorului

Actorul Alexandru Arșinel și-a construit o casă de vacanță la malul mării în anul 2011, însă de ceva vreme el nu a reușit să mai meargă atât de des acolo pentru a se relaxa, mai ales din cauza problemelor de sănătate din ultima vreme.

Care e plaja din România unde Alexandru Arșinel are o vilă de lux dată spre închiriat

Pentru că în fiecare vară sute de mii de turiști ajung pe litoral și au nevoie de cazare, Alexandru Arșinel a decis că ar putea să-și rotunjească veniturile chiar prin prisma vilei de la malul mării.

Casa de vacanță e situată în stațiunea 2 Mai, chiar pe falează și are vedere directă la Marea Neagră, fiind o încântare pentru turiștii care vin să se relaxeze timp de câteva zile.

Pe platformele pentru turiști se pot găsi mai multe detalii despre proprietatea actorului, dar se găsesc și poze cu imobilul.

Vila actorului are o suprafață de 160 de mp, trei dormitoare, dar și o zonă de relaxare, precum și o mică grădină. Întreaga casă se închiriază doar intergral, iar prețul pentru o noapte de cazare pentru tot grupul e de 1000 de lei în extra-sezon, iar în sezonul plin ajunge undeva la 1200-1300 de lei.

Casa se dă spre închiriere doar grupurilor de turiști, iar aceștia au la dispoziție o bucătărie complet utiliată, o zonă de luat masa, dar și o terasă cu grătar. Bineînțeles, aerul condiționat nu lipsește, accesul la internet, dar și televiziune, precum și parcarea privată.

Și Stela Popescu și Sergiu Nicolaescu aveau vilă lângă Alexandru Arșinel

Lângă vila deținută de Alexandru Arșinel în stațiunea 2 mai mai aveau vile și Stela Popescu și Sergiu Nicolaescu. Cu toții erau vecini, iar după moartea lor imobilele au rămas în posesia rudelor.

Casa lui Alexandru Arșinel a fost chiar spartă de hoți la un moment dat, însă atunci actorul a decis să-și întărească sistemul de securitate și să angajeze o firmă de pază, dar și să instaleze camere de luat vederi pentru a fi sigur că imobilul e în siguranță.

De asemenea, actorul mai are o casă de vacanță și la munte, în Sinaia, aceasta fiind construită în 1993. Alexandru Arșinel mai are în afară de aceste alte trei casa, una în Dolhasca, una în Crevedia și alta în București, peste drum de Palatul Cotroceni.

Citește și: Plaja din România unde ”Regele” Gică Hagi deține un hotel de lux. Unde îl găsești pe litoralul românesc, cum arată la interior și ce prețuri sunt la cazare




Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close