Entertainment

“Părinții mei au lipsit la multe sărbători…” A stins lumina multor “Băieți deștepți”, dar nu a crescut pe roze!


Este hot, căci așa se autorecomandă pe Instagram, are hit-uri cu zeci de milioane de vizualizări și o cunoaște o țară întreagă. Ruby joacă mai nou și în filmul “Băieți deștepți”, deci ai spune că are o viață perfectă. Însă puțini sunt cei care știu că artista a avut o copilărie marcată de absența părinților, plecați în afara țării pentru a-i oferi acesteia toate cele trebuincioase.

În proximitatea Paștelui, artista a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO despre modul în care își petrecea zilele de sărbătoare în perioada copilăriei, în prezența bunicii pe care o laudă și o pomenește ori de câte ori are ocazia.

Ruby face mărturii emoționante despre copilăria alături de bunica sa

Relația dintre Ruby și bunica sa este una atât de strânsă, încât artista a decis că trebuie să o recompenseze pe cea care a crescut-o, după toate eforturile depuse. Așa că „Rubina” și „mamaia”, așa cum o denumește nepoata sa, locuiesc în aceeași casă, după ce copilăria artistei a fost lipsită de prezența modelelor parentale.

Ruby va face parte din distribuția filmului „Băieți deștepți”, ce se va lansa în toamna acestui an /  Foto: CANCAN.RO

Ruby: „Mamaia a știut să le țină locul!”

După separarea părinților, care oricum apucaseră căile altor hotare, bunica i-a fost alături necondiționat nepoatei sale, suplinind absența celor ce i-au dat viață, chiar și în momente cheie, cum ar fi perioada sărbătorilor.

„Cum să fie sărbătorile? Frumoase! Cu toate că părinții mei au lipsit de la multe sărbători, mamaia a știut să le țină locul, a știut să umple orice gol, adică eu nu am avut loc să simt lipsa cuiva, pentru că a fost ea acolo foarte puternică și cu extraordinar de multă dragoste de oferit și mi-a oferit-o pe toată!”

Ruby va fi fata rea din pelicula „Băieți deștepți”, jucând alături de multe alte vedete / Foto: CANCAN.RO

Ruby nu pare să se fi astâmpărat nici acum și își dedică întreaga energie publicului, care o vrea pe scenă, indiferent de zi sau ocazie: „Mă dăruiesc în fiecare zi artei și mă dăruiesc în fiecare zi publicului și iubesc să fac asta. Eu mă hrănesc din energia pe care o acumulez de la cei din jurul meu și de la activitatea mea artistică.

Este frumos și sunt foarte împlinită, pentru că știu că i-am împlinit bunicii mele toată satisfacția și toată fericirea la bătrânețe. Ea este fericită, pentru că i-am îndeplinit și visul ei cel mai mare, să fiu cântăreață și actriță!”, ne-a declarat artista.

NU RATA: RUBY JOACĂ ÎN CEL MAI NOU FILM ROMÂNESC, IAR NOI AVEM TOATE DETALIILE! AM SURPRINS-O PE CÂNTĂREAȚĂ CHIAR PE SET. CE ALTE SUPER VEDETE ALE ROMÂNIEI MAI FAC PARTE DIN DISTRIBUȚIE

Surpriza filmului „Băieți deștepți” este prezentța fiicei lui Connect-R și a Mishei, Maya / Foto: CANCAN.RO

„Mereu am avut filme, acum joc în filme!”

Ruby este unul dintre numele grele din distribuția filmului „Băieți deștepți”, ce va debuta în cinematografele din toată țara în această toamnă. Rolul cântăreței este unul de „fată rea”, femeia fatală, ce aduce un „twist” întregului proiect.  Cei care au produs filmul „Zăpadă, ceai și dragoste” au trecut din nou la treabă și filmează o nouă producție.

Așa cum nimic nu scapă ochiului vigilent al publicației noastre, avem toate detaliile noului film. Conform surselor CANCAN.RO o parte serioasă din distribuția ecranizării „Băieți deștepți” vor mai face parte și alți artiști sonori: Sergiu costache, Silviu Mircescu, Olimpia Melinte, Alex Velea, Vali Vijelie, Cristi Iacob, Gabriel Costin, Cristi Mitrea, Dan Bursuc, iar surpriza este Maya Mihalache, fiica lui Connect-R.

Aceleași surse susțin că muzica peliculei va fi realizată de către Connect-R, deci să nu mire pe nimeni că bugetul producției se ridică la peste 300.000€.

CITEȘTE ȘI: RUBY A ÎNCINS IMAGINAȚIA FANILOR. CUM S-A LĂSAT FOTOGRAFIATĂ ARTISTA

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsAppSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close