Entertainment

(P) Cum ar fi să gătești la tine în bucătărie un grătar la fel de aromat ca la iarbă verde?!Este o zi posomorâtă în oraș și ai chef de un răsfăț culinar alături de persoanele dragi din viața ta? Deschide ușa balconului, branșează grătarul electric și bucură-te de preparate delicioase în ambianța intimității proprii, fără a ieși măcar din casă!

Cu noile grill-uri electrice Weber, ideea unui grătar urban devine alternativa perfectă pentru a petrece clipe memorabile oriunde ai locui, fără să fie nevoie sa încingi clasicele grătare de grădină. Piața de specialitate din România propune o ofertă variată de grătare electrice de vânzare, modele ieftine la prețuri accesibile sau tipuri mai selecte, potrivite pentru masterchef-ul din tine!

Dacă ești în căutarea unui grătar electric profesional, care să îți ofere promisiunea unei eficiențe ridicate în prepararea alimentelor, dar și a confortului și siguranței la utilizare, selecția inedită de grătare electrice marca Weber, reprezintă opțiunea ideală! Așadar, descoperă un concept inovativ, disponibil și în gama unităților de gătit premium, propuse de specialiștii Pefoc!

Dotate cu sistem de control performant al temperaturii, deunumit iGrill, aceste grătare electrice dau tonul unui nou standard pe piața dispozitivelor de gătit în aer liber sau indoor! Așadar, indiferent cum este vremea afară, nu te priva de micile bucurii ale vieții și surprinde-ți familia sau gașca de prietenii, cu aromele suculente ale unui grătar gătit perfect! Așadar, în balcon la bloc, în grădina sau pe terasa casei tale, ori direct în bucătărie, răsfață-i pe toți cei dragi cu preparate delicioase, gătite rapid și ușor, direct în confortul locuinței proprii, mai ales când afară este frig, ninge, plouă sau pur și simplu, când n-ai chef sau timpul necesar pentru pregătirea minuțioasă a unei ieșiri în aer liber.

Profesioniștii soluțiilor inovative de gătit de înaltă calitate, fac cunoștință tuturor fanilor preparatelor pe grill, o gamă inedită de grătare electrice profesionale de interior, extrem de performante și confortabile pentru gătitul preparatelor delicioase. Oricând te prinde cheful sau pofta de ceva delicios, cu ajutorul unui grătar Weber electric vei reuși să pregătești mâncarea rapid, absolut oriunde, atât indoor, cât și outdoor cu ajutorul unui dispozitiv sigur, cu rezistență electrică și fără grija fumului.

Așadar, conectează-l la o priza electrică, setează temperatura pe poziția “mare” și lasă-l să se încălzească aproximativ 25 de minute cu capacul pus și vei fi gata de treabă cât ai zice pește…sau vită, pui sau orice alt preparat după care tânjesc cu poftă, papilele tale gustative! Nu va dura mult până când grătarul va ajunge la temperatura optimă pentru prepararea tuturor tipurilor de cărnuri, pește sau legume gătite impecabil. Sfatul nostru este să folosești întotdeauna un termometru de grătar pentru a măsura temperatura din interiorul preparatului, asigurându-te că totul este gătit conform preferințelor tale.

În plus, oferta dispozitivelor electrice cuprinde și variante metalice cu placă din fontă cu suprafață netedă sau cu striații și chiar și modele portabile sau mobile, cu funcții și înălțimi perfect reglabile, pentru un gătit în aer liber cât mai confortabil. Vei putea pregăti mese îmbelșugate cu carne, legume și orice alte preparate culinare suculente și delicioase, exact în stilul și pe gustul tuturor invitaților tăi!

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close