Entertainment

Orașul din România în care un apartament cu 2 camere costă doar 10.000 de euro. Mai ieftin decât un loc de parcare în BucureștiÎn orașul Zimnicea din Teleorman, apartamentele au prețuri atât de mici, încât mulți și-ar permite să-și cumpere unul. Cu banii pe care i-ați da pentru un apartament asemănător în București, puteți cumpăra chiar și opt în această zonă. 

Zimnicea este un oraș din Județul Teleorman, Muntenia, care se întinde pe o suprafață de 131 de kilometri pătrați. În acest loc, prețurile pe care proprietarii le cer pentru a-și vinde apartamentele sunt cu mult sub cele din Capitală. Un exemplu ar fi un apartament cu două camere, pentru care se cere suma de 10.500 de euro. Se află chiar în centru, este decomandat, situat la etajul 4. De asemenea, anunțul precizează faptul că locuința este mobilată. 

Luând un apartament cu aceleași specificații, dar construit în anul 1936, prețul este de aproximativ 90.000 de euro, fiind un caz chiar bun. Dacă ne referim la un apartament mai nou, construit în anul 1980, prețul sare de 140.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: Garry Kasparov explică semnificația literei „Z” de pe tancurile ruseşti. De ce aceasta anunţă sfârşitul lui Putin fără ca liderul rus să ştie asta)

Locurile de parcare din București, mai scumpe decât apartamentele din Zimnicea 

Dacă pentru un apartament din Zimnicea se poate plăti și 10.000 de euro, suma nu este suficientă nici pentru un loc de parcare în București. Bineînțeles, din moment ce Capitala este extrem de aglomerată de mașini, locurile sunt la mare căutare. 

Pentru un loc de parcare din zona Politehnica, prețul este de aproape 16.000 de euro. În anumite zone, prețul este puțin mai mic, cum este în Complexul Rezidențial Citta din Pantelimon. Pentru locul de parcare de aici, proprietarul cere peste 14.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: După ce a aflat că mai are 8 luni de trăit, o tânără de 32 de ani a primit o nouă lovitură: „Soțul are o viață dublă, cu o colegă de la serviciu”)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close