Entertainment

Orașul din România în care poți cumpăra o garsonieră cu doar 8000 de euro. Are gresie, faianță, termopane, ușă metalica și parchetÎn România există un oraș unde poți cumpăra o garsonieră cu doar 8.000 de euro. Este vorba despre orașul Lupeni din județul Hunedoara. Deși zona are un potențial turistic uriaș, se pare că piața imobiliară de aici a stagnat.

Un utilizator al unei platfome de vânzări a publicat un anunț în care pune la vânare o garsonieră cu doar 8.000 de euro.

Orașul din România în care poți cumpăra o garsonieră cu doar 8000 de euro

Locuința are 28 mp, este situată la etajul 1 al unui bloc din Lupeni. Gasoniera are gresie, faianță, termopane, ușă metalică, parchet și se vinde complet mobilată, însă se pare că există și un inconvenient. Casa nu este racordată la gaze:

Vezi și: ORAȘUL DIN ROMÂNIA UNDE O GARSONIERĂ COSTĂ DOAR 3750 DE EURO. MAI IEFTINĂ DECÂT O MAȘINĂ LA MÂNA A DOUA

”Garsoniera se vinde complet mobilată exact cum se vede în poze. Garsoniera se afla la etajul 1, pe strada principală Tudor Vladimirescu față în față cu magazinul Lidl . Are 28 mp, gresie,  faianță, termopane, ușă metalică, parchet etc. Gazele sunt la ușă în caz ca vreți sa băgați pe viitor”, este anunțul utilizatorului OLX.

Lupeni este la o distanță de 18 km de Petroșani și 110 km de Deva. Se află într-o zonă cu potențial turistic uriaș, la doar 9 km de stațiunea Straja, acolo unde este cel mai mare domeniu schiabil din România.

Vezi și: DE NECREZUT! CU CÂȚI EURO SE ÎNCHIRIAZĂ PE LUNA ACEASTĂ GARSONIERĂ, CU WC LÂNGĂ ARAGAZ? “IDEALĂ PENTRU O FAMILIE”

Iubitorii sporturilor de iarnă vin în număr tot mai mare la Straja datorită prețurilor mult mai mici ca pe Valea Prahovei, dar și pentru varietatea părtiilor de schi.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.