Sports

Octavian Popescu își poate pregăti bagajele pentru a pleca de la FCSBOctavian Popescu (19 ani) o poate părăsi pe FCSB, fiind în atenția mai multor cluburi din străinătate, a anunțat agentul Victor Becali.

Prestațiile lui Octavian Popescu au impresionat în acest final de sezon, când FCSB a revenit spectaculos în lupta pentru titlu. Meciul care i-a apropiat pe vicecampioni la numai două puncte de liderul Ligii 1, CFR Cluj – FCSB 0-1, a fost decis chiar de extrema în vârstă de 19 ani, care a înscris din afara suprafeței de pedeapsă.

Impresarul Victor Becali spune că Octavian Popescu este în atenția mai multor formații, dar a explicat de ce nimeni nu a făcut, încă, vreo ofertă.

Octavian Popescu își poate pregăti bagajele pentru a pleca de la FCSB

Octavian Popescu poate pleca de la FCSB, deoarece mai multe formații din străinătate sunt pe urmele sale. Cu toate acestea, sunt șanse minime ca patronul Gigi Becali să primească vreo ofertă pentru tânărul fotbalist înainte de finalul sezonului.

Agentul Victor Becali a dat exemplul cluburilor din Anglia, despre care spune că nu deschid nicio discuție înainte de finalul ultimei etape.

„Tavi Popescu e un jucător urmărit de multe echipe, dar nu e nimic concret, cluburile au alte preocupări, să termine campionatul. Cluburile serioase nu fac oferte acum și nu se bagă acum.

Doar urmăresc acum și trag niște concluzii. Impresiile sunt pozitive, pentru că și evoluțiile lui au fost foarte bune. O echipă din Anglia, când este interesată, ia legătura cu clubul și cu agentul, pentru a-și anunța intenția.

În Anglia, până nu se termină campionatul, nu intră nimeni în discuții. Pretențiile patronului le știți. Astea sunt pretențiile, poate dacă vine o ofertă discută, negociază, cum a fost și în cazul lui Man”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport.

Gigi Becali a anunțat că Octavian Popescu va fi de vânzare în viitor, când cota sa de piață va fi suficient de ridicată. Patronul de la FCSB a anunțat că visează să obțină nu mai puțin de 50 de milioane de euro de pe urma jucătorului.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.