Entertainment

Oana Roman și Marius Elisei, imagini desprinse parcă din filme. Cei doi, surprinși în ipostaze tandreIn articol:


Cuplu format din Oana Roman și Marius Elisei a trecut prin multe încercări de-a lungul timpului. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de multe ori, dragostea fiind cea care i-a readus mereu unul lângă celălalt, chiar și după ce au semnat actele de divorț, când nimeni nu se mai aștepta să-și dea o nouă șansă. 

Și tot sentimentele care îi leagă îi fac pe cei doi să se comporte ca niște adolescenți îndrăgostiți. Fără să le pese de gura lumii, fiica lui Petre Roman și tatăl fetiței sale nu pierd nicio ocazie de a-și declara public sentimentele unul față de celălalt sau de a se bucura de momentele romantice care sunt sarea și piperul relației lor. 

Citeste si: Oana Roman vrea să plece din România! Vedeta este hotărâtă să se mute în străinătate. De ce a luat această dezicie

Oana Roman și Marius Elisei, relație bazată pe romantism 

De astfel clipe au avut parte și acum cei doi, Oana Roman fiind cea care a făcut totul public. Pe Instagram, acolo unde este foarte activă, vedeta a publicat recent câteva imagini desprinse parcă din filmele cu povești de dragoste nemuritoare. 

Cadrele sunt surprinse într-o camera de hotel, în timp ce ea cânta la pian, iar Marius Elisei o ascultă cu plăcere.

Citeste si: Planta care te scapa rapid de tantari si muste: ce sa pui in casa sau in curte ca sa nu mai ai probleme cu insectele- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Însă, prezența lui lângă vedetă nu a fost una obișnuită, ci bărbatul s-a întrecut pe sine, aducându-i zâmbetul pe buze partenerei sale.

Concret, în timp ce Oana Roman apăsa clapele instrumentului muzical, Marius Elisei s-a întins pe pian, cu privirea țintită asupra iubitei sale partenere și cu un trandafir ținut în dinți, a reușit să realizeze o imagine tablou.

Oana Roman, Marius Elisei

[Sursa foto: Instagram ]

Citeste si: Oana Roman, declarație neașteptată în ziua în care s-au împlinit opt ani de când era să-și piardă viața: „Pentru mine e o zi de bucurie”

Fără inhibiții, cei doi s-ar sorbit din priviri, s-au amuzat copios, dar s-a lăsat și cu gesturi tandre. Oana Roman, amuzată de gesturile partenerului, dar ducând mai departe jocul seducției, a lăsat pianul deoparte și s-a apropiat de cel de care cândva a băgat divorț. Așa i-au putut vedea cei din mediul online pe cei doi, îmbrățișându-se și sărutându-se cu patos, trăindu-și iubirea la cote maxime. 

Ulterior, după seria de imagini în doi, vedeta a publicat și imagini de familie, sărbătorind astfel Ziua Copilului. 1 iunie a fost ziua dedicată fiicei lor, iar Isa a fost răsfățată cu tot ce și-a dorit. 

”A fost o zi dedicată în întregime Isei. Deși, noi oricum petrecem foarte mult timp cu ea și toate vacanțele și weekendu-urile le stăm împreună”, a scris Oana Roman în online, în dreptul unei imagini cu fiica sa. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close