Entertainment

Oana Roman, petrecere pentru ziua de nume a fiicei sale, Isa Maria! Vedeta s-a ocupat de una singură de întreaga organizare: „Nu mă interesează ce comentează unii și alții”In articol:


Mâine va fi ziua de nume a fiicei Oanei Roman și, pentru că o cheamă și Maria, vedeta i-a organizat astăzi o petrecere restrânsă micuței. Isabela și-a dorit tare mult o petrecere de ziua ei și să se distreze cu cei mai buni prieteni, așa că mama ei i-a îndeplinit dorința și chiar s-a ocupat personal de decorul locației pe care au ales-o.

Oana Roman a decis să-i facă o bucurie fiicei sale și să organizeze o petrecere cu ocazia zilei sale de nume. Este adevărat că marea sărbătoare este mâine, însă vedeta a decis că astăzi, duminica, este mult mai potrivit să aibă loc petrecerea decât în prima zi din săptămână.

Citeste si: Oana Roman, mesaj pentru tatăl ei: „Avem nevoie de tine”. I-a transmis cea mai emoționantă urare

Citeste si: ,,E trist să te trezești și să vezi mesaje de condoleanțe!” Karmen, fiica lui Adrian Minune a reacționat dur, după ce s-a zvonit că Florin Salam ar fi murit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Oana Roman, petrecere specială pentru ziua de nume a fiicei sale

Petrecerea se va ține la un loc de joacă, acolo unde cei mici vor beneficia de o curte plină de verdeață unde se pot juca în voie. Isa va avea aproape cei mai apropiați prieteni, iar acum nu-i mai rămâne decât să-și aștepte invitații și să se bucure de răsfățul pe care i l-a pregătit mama sa.

„Singură am făcut decorul cu ce și-a ales ea. Gata, noi ne-am pregătit. Vor fi doar câțiva copii astăzi pentru Isa care și-a dorit foarte mult să se serbeze de Sfânta Maria. Nu mă interesează ce comentează unii și alții, eu vă arăt ce frumos i-am aranjat ei. I-am făcut așa frumos, și i-am făcut așa cu baloane și o să vină colegi de-ai ei de clasă, câțiva copii la care ea ține foarte mult și o să se joace în curte.
O să vedeți că și în curte este super frumos.”,
a spus Oana Roman pe InstaStory.

Citeste si: Oana Roman și fiica sa pleacă în vacanță, însă fără Marius Elisei! Motivul pentru care bărbatul nu le va însoți pe cele două

Oana Roman și Marius Elisei își doresc să-și vadă fiica mereu fericită și cu zâmbetul pe buze, motiv pentru care nu pot decât să se conformeze și să îi îndeplinească dorințele. Chiar dacă nu va avea foarte mulți invitați la petrecere, Isa va fi foarte fericit că va avea alături părinții săi și cei mai buni prieteni de la școală. Oana Roman le-a arătat admiratorilor ei din mediul online cum a decorat locul de joacă unde a organizat mica, dar cocheta petrecere pentru sărbătorită. La mulți ani!Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.