Entertainment

Oana Moșneagu a refuzat să-l sărute pe Vlad Gherman! Întreg momentul a ajuns pe Internet, spre surprinderea tuturor fanilorIn articol:


Oana Moșneagu și Vlad Gherman au o relație de câteva luni, însă, în ciuda faptului că această perioadă poate părea scurtă pentru mulți, ei au decis să se mute împreună și să trăiască unul alături de celălalt în adevăratul sens al cuvântului. Se pare că acest pas a fost foarte benefic pentru relația lor, pentru că pare că se iubesc din ce în ce mai mult.

Bineînțeles, cei doi nu ezită să facă necontenit fel și fel de glume, care, la o primă vedere, i-ar putea pune în dificultate pe fani, neștiind ce să creadă.

Recent, Oana Moșneagu le-a împărtășit fanilor ei din mediu online că urmează să ofere un interviu unui tip de care se simte atrasă și este neliniștită pentru că părul nu-i stă așa cum ea și-ar dori. Fanii au intrat imediat la bănuieli, însă, peste doar câteva secunde, în cadru apare chiar Vlad Gherman cu un microfon în mână.

„Trebuie să dau un interviu și nu-mi stă părul ăsta deloc și am un pic așa emoții pentru că e un tip foarte mișto și nu știu, vreau să mă asigur că arăt ok.”, a spus Oana Moșneagu pe InstaStory.

Citeste si: Oana Moșneagu, fotografii de colecție, din vremea copilăriei. Cum arăta actrița pe când avea doar câțiva ani

Citeste si: Prima reacție a lui Cătălin Măruță, după ce Carmen Harra i-a prevestit divorțul de Andra. Cu cine s-a forografiat- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Oana Moșneagu, refuz „categoric” în fața sărutului pasional al lui Gherman

După ce Oana Moșneagu a dezvăluit fanilor ei cine este, de fapt, bărbatul despre care vorbea, Vlad Gherman a încercat să o sărute, însă ea a ținut să facă încă o glumă și să îi refuze gestul. Ulterior, actrița a revenit pe InstaStory spunând că acum este momentul să îl sărute pe iubitul ei pentru a nu apărea interpretări legat de gestul ei anterior, însă, și de data aceasta, actrița a ales să transforme totul într-o glumă.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Ce tupeu are asta să vină la mine acasă” Vlad Gherman și Oana Moșneagu, probleme în paradis?! Actorul, replică tăioasă la adresa iubitei sale

Oana Moșneagu: „Gherman, iubitul meu, unde ești, vino să mă săruți că după o să apară știri că ți-am refuzat sărutul în online. Noi ne-am mai pupat vreodată pe Instagram?”

Vlad Gherman: „Da, cred că da”

Oana Moșneagu: „Păi și atunci ce-i așa mare lucru? Doamne ferește”, a fost dialogul dintre cei doi.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close