Entertainment

O tânără mamă a fost găsită moartă într-o pădure, în Moldova. Cristina era dată dispărută de trei săptămâni / FOTO  • O tânără a fost găsită moartă într-o pădure
  • Cristina era mama unui copilaș de opt luni

Cristina Bîga, o tânără mamă de 33 de ani, a fost găsită moartă într-o pădure din Moldova. Aceasta locuia în satul Colicăuți, raionul Briceni, și fusese dată dispărută de pe data data de 12 ianuarie a anului acesta.

O tânără mamă a fost găsită moartă într-o pădure

Primele informații arată că tânăra locuia în casa părinților soțului ei și era mamă unui copilaș de 8 luni. Cristina Bîga a fost dată dispărută de familie pe data de 14 ianuarie, peste două zile după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

„O femeie din satul Colicăuți, raionul Briceni este căutată de Poliție și rude, după ce a plecat de acasă, încă la începutul lunii ianuarie, și nu s-a mai întors. Solicităm ajutorul comunității pentru a o găsi pe Bîga Cristina, de 33 de ani, care, la data de 12 ianuarie a plecat de la domiciliu, iar până în prezent nu se cunoaște locul aflării acesteia și nici nu a contactat vreun membru al familiei. Femeia locuiește în casa părintească a soțului, iar la întreținere au un copil de 8 luni”, se arată în mesajul postat de oamenii legii.

Cristina era dată dispărută de trei săptămâni

Oamenii legii s-au ocupat de cercetarea cazului, iar pentru a o găsi pe Cristina, aceștia au cerut ajutorul oamenilor printr-un anunț pe rețelele de socializare. Chiar dacă familia trăia cu speranța că mama bebelușului este încă în viață, cele mai urâte scenarii s-au adeverit.

Cristina a fost găsită moartă într-o pădure din Briceni de anchetatori și voluntarii care s-au implicat în acest caz. Trupul neînsuflețit va fi supus necropsiei pentru a se stabili cu exactitate care a fost cauza morții.

Citește și: Actriţă de filme pentru adulţi, găsită moartă la 24 de ani. Ultima postare a Angelinei Please este tulburătoare / FOTO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close