Entertainment

O tânără din Ucraina, mama ei și șoferul lor au fost uciși cu bestialitate e forțele lui Vladimir Putin: „Un tanc a tras asupra lor”  • O tânără din Ucraina, mama ei și șoferul lor au fost uciși de ruși
  • Femeia era medic și nu a vrut să părăsească țara

Valeriia Maksetska, o femeie în vârstă de 31 de ani din Ucraina, mama ei și șoferul lor au fost uciși cu sânge rece de trupele lui Vladimir Putin. Potrivit primelor informații, victimele se aflau în mașină în momentul tragediei și așteptau ca un convoi de tancuri să treacă.

O tânără din Ucraina, mama ei și șoferul lor au fost uciși cu bestialitate e forțele lui Vladimir Putin

Tânăra era de profesie medic și nu voia să plece din Ucraina pentru a-i ajuta pe oameni în război. Samantha Power, administratorul USAID, a anunțat moartea Valeriiei Maksetska. Primele detalii arată că victimele mergeau să cumpere medicamente pentru mama femeii.

„Sunt enorm de tristă să vă anunţ moartea Valeriiei „Lera” Maksetska – mândră ucraineancă, îndrăgită parteneră de implementare USAID și lideră strălucitoare și plină de compasiune în construirea coeziunii sociale și combaterea dezinformarii. Ea a fost ucisă de armata rusă chiar înainte de a împlini 32 de ani”, a declarat Samantha Power.

Femeia era medic și nu a vrut să părăsească țara

Valeriia Maksetska era un medic bine instruit care iubea oamenii și își dorea să îi poată salva pe cei răniți în război. Când Ucraina a fost atacată, tânăra avea posibilitatea de a pleca, dar a vrut să rămână în sprijinul celor ce luptă.

Din păcate, femeia, mama ei, dar și șoferul lor și-au găsit sfârșitul în acest război sângeros. Fără să țină cont de nimic, trupele lui Vladimir Putin omoară tot ce le iese în cale.

Citește și: Încă un general rus a fost ucis în Ucraina. Este al treilea de la începutul războiului
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close