Entertainment

O casă din Hunedoara, distrusă de un bolovan de 50 de kilograme! Nimeni nu știe de unde ar proveni piatraIn articol:


Un caz bizar a avut loc în Hunedoara, acolo unde un bolovan de 50 de kilograme a căzut peste o casă în care se aflau o femeie cu doi copii. Din fericire, niciunul dintre membrii familiei nu a pățit nimic, asta pentru că cei trei se aflau la parter atunci când s-a produs incidentul.

Cu toate acestea, din nefericire, locuința a fost distrusă semnficativ.

De precizat este că, autoritățile nu au deocamdată nicio explicație pentru piatra care a căzut din cer peste casa din Hunedoara, în contextul în care nu este vorba despre o zonă montană. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și mai mulți specialiști de la CRBN, care au făcut câteva verificări.

Speciliaștii au confrimat că piatra nu prezintă un pericol radiologic

În această după-amiază, marți, 29 martie, o piatră a căzut peste o locuință din Hunedoara, distrugând-o semnificativ. Așadar, bolovanul de aproximativ 50 de kilograme a găurit acoperișul casei, apoi tavanul, ajungând astfel în camera copiilor. La scurt timp după incidentul ce putea duce la o adevărată tragedie, proprietara și-a venit în fire și a apelat rapid numărul special de urgență, 112. 

Citeste si: Te trec fiori! O comună din Brăila ar fi bântuită. Localnicii sunt îngroziți de ce au văzut: „Vine în fiecare noapte. Ne este frică să nu intre în case”

Citeste si: Lavinia Pârva, decizie radicală, după ce am prins-o pe Irina Fodor acasă la Ştefan Bănică Jr- bzi.ro

Imediat după apel, zona a fost împânzită de pompieri și polițiști, iar autorițățile urmează să stabilească cu exactitate de unde provine piatra misterioasă. Potrivit declarațiilor femeii, totul s-a petrecut din senin.

Din primele detalii privind acest caz, autoritățile verifică o posibilă detonare care ar fi avut loc la fostul combinat siderurgic din Hunedoara, acesta aflându-se în apropierea locuinței unde s-a petrecut

incidentul.

De asemenea, abia după ce specialiștii au confrimat că obiectul nu prezintă un pericol radiologic, piatra a fost preluată de poliție. În continuare, obiectul va fi analizat de experții de la Institutul pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă din Petroșani, acolo unde va fi stabilită și proveniența acestuia.

Citeste si: Ce a descoperit o femeie în pământ, în timp ce planta cartofi? Imaginea bizară a făcut înconjurul lumii

În cauză, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

„În urma unui apel la 112, prin care s-a anunţat faptul că o piatră a căzut prin acoperişul unei case din municipiul Hunedoara. S-au deplasat de urgenta la locul indicat o autospecială de lucru cu apă şi spumă precum şi un echipaj SMURD din cadrul detaşamentului de pompieri Hunedoara. Concomitent, a fost alertat şi trimis la locul intervenţiei echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, in urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic”, a transmis, marţi, ISU Hunedoara.

Un bolovan misterios a căzut peste o casă, în Hunedoara

[Sursa foto: Captură Video]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close