Sports

Nu crede că Nicolae Dică va accepta oferta lui Gigi Becali: ”Se duce doar dacă e disperat”  • Media: Fotbal Club, marți, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, Digi Sport 1

Antrenorul și omul de afaceri ar urma să se întâlnească luni seară pentru a negocia, dar Helmut Duckadam (63 de ani) crede că răspunsul lui Nicolae Dică va fi negativ.

Nu crede că Nicolae Dică va accepta oferta lui Gigi Becali

Fostul mare portar este de părere că Nicolae Dică va refuza din cauza momentului complicat în se află echipa, dar și a lotului echipei.

Eu nu cred că Dică va veni acum la FCSB, va veni doar dacă e disperat și vrea o echipă acum. La ce condiții sunt la FCSB și la ce lot e, nu cred că va veni”, a spus Helmut Duckadam.

În același timp, Helmut Duckadam a transmis că Nicolae Dică ar fi o variantă bună pentru FCSB, oferind drept exemple rezultatele din primul mandat.

Dică a avut un parcurs excelent când a fost la FCSB, a avut rezultate. N-a câștigat campionatul, dar echipa s-a comportat bine în cupele europene”, a declarat Helmut Duckadam.

Nicolae Dică, mandat de un an și jumătate la FCSB

Nicolae Dică a mai antrenat FCSB-ul în perioada iunie 2017 – decembrie 2018, interval în care a calificat echipa în șaisprezecimile Europa League, în primul sezon, și a terminat în campionat pe locul secund.

În al doilea sezon, la jumătate căruia a fost demis și înlocuit cu Mihai Teja, Nicolae Dică a ratat calificarea în grupele Europa League din cauza înfrângerii din play-off cu Rapid Viena.

Etichete: nicolae dica , helmut duckadam , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close