Sports

Novak Djokovic, șocat la super meciul cu Rafael NadalNovak Djokovic a avut parte de un tratament incredibil la meciul cu Rafael Nadal, din semifinalele de la Roland Garros, iar în cele din urmă a pierdut dramatic, în patru seturi, scor 2-6, 6-4, 2-6, 6-7 (4-7). A fost victoria cu numărul 110 pentru iberic, pe zgura de la Paris.

Fanii l-au huiduit pe sportivul sârb, iar legendarul John McEnroe a fost șocat de atitudinea spectatorilor, care l-au susținut tot meciul pe Rafael Nadal. „Trebuie să accept această înfrângere. Am luptat până la ultimul punct, dar am pierdut în fața unui jucător mai bun”, a fost reacția lui Djokovic, la final.

După ce a câștigat „thriller-ul” cu marele său rival, așa cum a subliniat EuroSport, Rafael Nadal va da peste Alexander Zverev în lupta pentru un loc în finala de la Roland Garros.

Rafael Nadal, în semifinale la Roland Garros! Novak Djokovic, huiduit de fani

După victoria superbă cu Novak Djokovic, Rafael Nadal este la doar două meciuri de o performanță extraordinară: titlul cu numărul 14 la Roland Garros.

Dacă Rafael Nadal a fost aplaudat de fani, Novak Djokovic a fost uimit de tratamentul suporterilor veniți pe arena din Paris. Cei doi s-au aflat la „episodul” cu numărul 59, așa cum a subliniat și contul de twitter al Roland Garros.

„Niciun alt jucător nu s-a lovit de mai multă adversitate decât Novak. Nu este corect, trebuie să spun asta. Acest om a transformat lămâi în limonadă de mai multe ori decât orice alt jucător din istoria tenisului, așa că dacă crezi că îl deranjează, ești nebun! Este atât de puternic mental încât poate să treacă peste asta și, cumva, să își canalizeze furia și frustrarea peste ceea ce simte că reprezintă o lipsă de respect. Și eu simt același lucru”, a fost reacția lui John McEnroe.

  • 18 este numărul meciurilor dintre Djokovic și Nadal, la Grand Slam-uri. Rafa conduce în duelurile directe cu scorul de 11-7.
Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”.

În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close