Entertainment

Nicole Cherry, detalii despre nunta cu Florin Popa. Când vrea artista să facă pasul cel mare: ”Nu țin neapărat la chestia asta”  • Nicole Cherry, despre nunta alături de partenerul ei
  • Când vor să facă acest pas important în relație

Nicole Cherry a devenit mamă anul trecut în luna decembrie, însă cu puțin timp înainte de a-i da naștere Anastasiei, cântăreața a fost cerută de soție de iubitul ei, Florin Popa. Acum cei doi se gândesc momentan la botezul micuței, dar trebuie să urmeaze și nunta.

Nicole Cherry vorbește despre nunta cu Florin Popa, iubitul ei

Invitată într-o emisiune TV, Nicole Cherry a ținut să menționeze că se vor căsători, însă nu în aceste momente. Ea a precizat că vrea să aibă o rochie de mireasă deosebită și vrea să ajungă întâi de toate la forma ei inițială și abia ulterior să se gândească la eveniment.

Ea a mai ținut să spună că nu ține neapărat la a face nunta, dar nici nu consideră că o împiedică cu ceva să facă acest pas important în relația cu tatăl fetiței ei.

„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie deosebită. Să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a explicat artista.

A vrut mereu să fie o mamă tânără

Nicole Cherry a mai povestit că mereu și-a dorit să fie o mamă tânără, iar visul i s-a îndeplinit anul trecut când a rămas însărcinată și când a aflat că va aduce pe lume o fetiță. Bucuria pentru cântăreață a fost uriașă, iar cel mai emoționant moment a fost când a adus-o pe lume pe micuța sa.

Anastasia a fost extrem de așteptată de artistă și de întreaga familie, iar acum urmează ca micuța să fie creștinată în curând.

Citește și: Nicole Cherry, luată cu asalt de fani. Cum a răspuns artista: “Mare tragedie…’’
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close