Entertainment

Naum Ciomu a fost găsit mort! Medicul a devenit cunoscut în toată România după ce a secționat organul genital al unui pacientIn articol:


Medicul Naum Ciomu a intrat în vizorul presei, după ce în 2004, în timpul unei operații pe care o efectua, a secționat, din greșeală, penisul pacientului. Imediat după a izbucnit un adevărat scandal, iar chirurgului i-a fost retras dreptul de liberă practică, după ce experții de la Institutul de Medicină Legală ”Mina Minovici” concluzionând că Naum Ciomu avea discernământ în momentul operației. 

Vestea că medicul s-a stins din viață a fost făcută publică pe contul de Facebook a clinicii private unde acesta își consulta pacienții. Naum Ciomu a murit la 73 de ani. 

„Incepem saptamana cu o veste trista Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat in lumea cea fara de dor. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

A fost un luptator,un spirit tanar, un medic cu o experienta si memorie monumentala, un coleg minunat pe care nu-l vom uita.
A fost o onoare pentru noi sa ne fie coleg si mentor.

Condoleante familiei si celor apropiati!”, se arată în mesajul reprezentanților clinicii unde medicul lucra. 

Citeste si: Gabriela Prisăcariu a primit un mesaj dur după ce a spus că Mihaela Rădulescu este “bunicuţă”: “Dacă aş fi fost în locul tău, n-aş fi avut curaj să zic ceva”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Naum Ciomu

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Eroarea comisă de Naum Ciomu, care l-a costat cariera

Naum Ciomu a terminat Facultatea de Medicină Generală IMF Bucureşti în 1973 şi era doctor în ştiinţe medicale din 1996. În iulie 2004, acesta a intrat în sala de operații cu un pacient în vârstă de 34 de ani, căruia, din greșeală, i-a secționat penisul.

Chirurgul s-a scuzat spunând că a suferit un atac cerebral, ba chiar declara că are acte care să dovedească acest lucru. 

Citeste si: Veste teribilă primită de la judecători de Naum Ciomu! Doctorul care a secționat din greșeală penisul unui pacient ar putea returna 150000 de euro

Șapte șuni mai târziu, medicului i-a fost retras dreptul de de liberă practică și nu mai are voie să intre în sala de operații.

Totodată, victima l-a acționat în judecată și a primit despăgubiri uriașe, în valoare de 500 de mii de euro. O parte din acești bani au mers către tratamentele medicale de recuperare. 

Citeste si: Naum Ciomu se judecă pentru 150.000 de euro! Medicul a devenit celebru după ce a secționat organul genital al unui pacient DEZVĂLUIRI

Cu cealaltă parte din bani, pacientul și-a cumpărat o casă impunătoare, în apropierea Capitalei, unde locuiește cu soția și fiica. Bărbatul suferit o operație de reconstrucție, iar viața lui a redevenit una normală. 

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.