Sports

Muntenegrenii Vukcevic și Radunovic au pus gând rău ”tricolorilor”: ”Putem câștiga împotriva României”  • Baraj CM: Scoția – Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

  • UEFA Finalissima: Italia – Argentina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Duelul dintre Muntenegru și România a deveni unul clasic în ultimii ani. Cele două s-au mai înfruntat de patru ori în ultimii șase ani: o victorie România, una Muntenegru și două rezultate de egalitate.

Marko Vukcevic: ”România va fi cea mai puternică din grupă”

În naționala Muntenegrului au fost convocați și doi fotbaliști din Liga 1: Marko Vukcevic de la UTA Arad și Risto Radunovic de la FCSB. 

Cei doi fundași cunosc foarte bine fotbalul românesc și au șanse foarte mari să fie titularizați contra ”tricolorilor”, în cele două partide care se vor disputa într-un interval de 10 zile.

Marko Vukcevic a recunoscut că există o atmosferă foarte bună la nivelul vestiarului muntenegrean și se dorește obținerea victoriei contra României, sâmbătă, pentru a începe Liga Națiunilor cu dreptul.

Sper din tot sufletul să câștigăm, cu toții ne gândim la asta. Ne-am concentrat pe meciul de sâmbătă, în fața propriilor suporteri. Jucăm bine pe stadionul nostru, iar asta am arătat și-n ultimul meci, cu Grecia, pe care l-am câștigat. Cred că o putem face din nou împotriva României și vom începe Liga Națiunilor în ritmul potrivit.

Niciun jucător din lume nu poate suporta, teoretic, să joace patru meciuri într-o perioadă atât de scurtă. O dată la trei zile, și nu sunt meciuri amicale, ci oficiale. Va fi greu. România va fi cea mai puternică din grupă, cu mulți stranieri, dar jucăm acasă, suntem puternici și sper să fie mai bine. Vrem să obținem un rezultat bun, pentru că primul meci este întotdeauna mai important”, a declarat Marko Vukcevic, conform presei din Muntenegru.

Program România în Liga Naţiunilor 2022-2023

În Liga Naţiunilor, programul României cuprinde patru meciuri în luna iunie şi două în septembrie, după care FRF va trage linie şi va vedea dacă echipa naţională va continua cu acelaşi selecţioner.

4 iunie 2022
Finlanda – Bosnia și Herțegovina 19:00
Muntenegru – ROMÂNIA 21:45.

7 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 21:45
Finlanda – Muntenegru 21:45.

11 iunie 2022
Muntenegru – Bosnia și Herțegovina 16:00
ROMÂNIA – Finlanda 21:45.

14 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Muntenegru 21:45.

23 septembrie 2022
Bosnia și Herțegovina – Muntenegru 21:45
Finlanda – ROMÂNIA 21:45

26 septembrie 2022
Muntenegru – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina 21:45

Etichete: romania , muntenegru , risto radunovic , marko vukcevic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close