Entertainment

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a rămas acasă de Paște. Vedeta și-a anulat vacanța din Dubai: ”M-am rugat să se facă bine…”  • Bianca Drăgușanu petrece Paștele în țară
  • Iată motivul pentru care și-a anulat vacanța din Dubai!

Bianca Drăgușanu își făcuse planuri de Paște, însă acestea au fost anulate. Frumoasa blondină intenționa să meargă alături de mama, dar și fiica ei, în Dubai pentru prima dată. Sofia avut câteva probleme de sănătate, iar micuța ei a făcut febră mare și a avut frisoane, motiv pentru care diva și-a anulat toate planurile.

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și-a anulat vacanța din Dubai

Bianca Drăgușanu va petrece Paștele acasă, asta după ce vedeta a fost nevoită să renunțe la vacanța din Dubai. Frumoasa blondină a mărturisit că starea de sănătate a Sofiei este una bună, însă ea se confruntă cu dureri mari în gât și febră.

„Nu știam ce să-i mai fac. M-am aplecat asupra ei și m-am rugat să se facă ea bine și să-mi transmită mie starea ei. Sofia e ok acum, eu am dureri mari în gât, abia vorbesc și am făcut și febră.

Nu am fost la medic, pentru că de fiecare dată știu cum să mă tratez. Acum sunt pe antibiotice. Astfel că, a trebuit să renunț la vacanța din Dubai. Vom petrece Paștele în familie, nicăieri nu-i mai bine ca acasă. Dar vom merge în Dubai săptămâna viitoare.”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit playtech.ro.

Bianca Drăgușanu va merge în Dubai săptămâna viitoare

Bianca Drăgușanu este adeptă vacanțelor exclusiviste, iar vedeta petrece foarte mult timp prin diferite locații de lux. Frumoasa blondină a mărturisit că va merge în Dubai săptămâna viitoare, asta după ce planurile de sărbători i-au fost date peste cap.

Frumoasa blondină a ales să petreacă Paștele alături de familia ei și susține că acasă se simte cel mai bine. Bianca Drăgușanu își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei, iar vedeta a postat pe rețelele de socializare diferite fotografii cu mâncărurile tradiționale cu care s-a delectat în această perioadă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, cu lovituri pe mâini! Ce a pățit vedeta după scandalul cu Gabi Bădălău / FOTO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close