Entertainment

Mona și Cristian Jitaru s-au împăcat! Cei doi se află chiar acum, împreună, în Barcelona! | EXCLUSIVIn articol:


Mona și Cristian Jitaru sunt doi dintre foștii concurenți a celebrului show matrimonial difuzat pe Kanal D. Cei doi au avut diverse suișuri și coborâșuri, mult timp până acum declarând în repetate rânduri că nu mai există cale de împăcare între cei doi, însă, se pare că s-a întâmplat contrariul.

Mona și Cristian Jitaru, împreună la Barcelona

Mona și Cristian Jitaru 

[Sursa foto: Instagram]

Mona și Cristian Jitaru au fost mult timp împreună, după ce au părăsit, pe rând, competiția la care au participat. Din cauza anumitor neînțelegeri, cei doi au ales să se despartă și să o apuce pe drumuri diferite. Au venit pe rând în platoul WOWbiz, unde și-au spus versiunea despre ce a avut loc între ei.
Ba mai mult, la un moment dat, fiecare părea că și-a găsit pe altcineva cu care să înceapă o cunoaștere.

Citeste si: Nuțu Cămătaru, declarație șocantă despre Monica Gabor: „Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Am ținut-o câteva zile, era varză..- bzi.ro

Zilele acestea, Mona și Cristian Jitaru se află împreună, la Barcelona, într-o vacanță de neuitat. După atâta timp, în care părea că au trecut peste și își văd de planurile lor, imaginile din Spania au venit ca o surpriză totală pentru cei

care îi urmăresc. Mona și Cristian au postat fiecare pe contul propriu de Instagram, poze și filmulețe împreună, unde se poate observa cu ușurință cât sunt de fericiți unul în compania celuilalt. Acesta nu poate fi decât semnul clar că au mai dat o șansă poveștii lor de iubire și încearcă să o ia de la capăt, ca pe vremuri.

Citeste si: EXCLUSIV! Mona l-a dat uitării definitiv pe Jitaru! Cine este bărbatul alături de care și-a petrecut sărbătorile? “La mine, luna decembrie e luna dragostei”

Mona și Jitaru, din nou un cuplu

Mona și Cristian Jitaru 

[Sursa foto: Instagram]

Mona și Cristian au fost surpriza tuturor. Apariția lor împreună, în Barcelona, a venit total neașteptat, după ce toată lumea credea că au uitat unul de celălalt. Contactată de WOWbiz.ro, pentru a afla dacă a avut loc marea împăcare, Mona a răspuns cu toată sinceritatea și a explicat ce face alături de Cristian, în Spania.

“Am plecat la Barcelona, încercăm să ne mai acordăm o nouă șansă relației și sper că lucrurile să meargă între noi, așa cum ne dorim în acest moment. Deocamdată trăim clipa, ne bucurăm unul de celălalt. Ce ne va rezerva viitorul vom vedea, suntem și noi curioși.”, a declarat Mona, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close