Sports

Momentul care l-ar fi făcut pe Toni Petrea să plece și un verdict dur pentru FCSB  • Media: Fotbal Club, marți, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, Digi Sport 1

Tehnicianul a ales să-și dea demisia, deși conducerea ar fi dorit să-l țină în continuare, iar Helmut Duckadam crede că un moment petrecut la meciul cu Rapid l-a făcut pe Toni Petrea să ia mai ușor decizia de a pleca.

Momentul care l-ar fi făcut pe Toni Petrea să plece de la FCSB

Concret, Helmut Duckadam este de părere că Toni Petrea s-a săturat să accepte implicarea patronului și cele patru schimbări de la pauza meciului cu Rapid, pe care, foarte probabil, le-a cerut Gigi Becali, l-au făcut să-și dea demisia.

Nu mă așteptam să fie așa hotărât. Eu mă așteptam să plece la finalul campionatul trecut, când echipa chiar a jucat, dar a avut acea problemă cu FC Voluntari. Atunci mă așteptam să plece.

Poate că schimbările de la pauza meciului cu Rapid i-au făcut decizia să plece mai ușoară lui Toni Petrea”, a declarat Helmut Duckadam, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

  • Joonas Tamm în locul lui Rachid Bouhenna, care a acuzat o accidentare, Adrian Șut în locul lui Malcom Edjouma, Darius Olaru în locul lui Răzvan Oaidă și Octavian Popescu în locul lui Florinel Coman – schimbările făcute de FCSB la pauza meciului cu Rapid

Helmut Duckadam, verdict dur pentru FCSB

În locul lui Toni Petrea, la FCSB este dorit Nicolae Dică, dar Helmut Duckadam crede că, indiferent de numele noului antrenor, echipa nu va prinde nici măcar locul doi la finalul sezonului.

Nu cred că sezonul ăsta se poate repeta ce a fost anul trecut, ca performanțe mă refer. Cu siguranță, FCSB nu va mai lua locul doi, va fi mai jos. Pentru că lotul este mult mai subțire decât anul trecut”, a spus Helmut Duckadam.

Etichete: gigi becali , helmut duckadam , toni petrea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close