Sports

Mihai Rotaru, întâlnire cu Valentin Mihăilă la Milano! Ce dezvăluire i-a făcutValentin Mihăilă (22 de ani) este pariul lui Mihai Rotaru, patronul formației Universitatea Craiova.

Valentin Mihăilă a ajuns la Atalanta, formație din Serie A care are opțiunea de a-l cumpăra la finalul sezonului 2021 – 2022, iar Mihai Rotaru e sigur că internaționalul român o să se impună în Serie A.

Mihai Rotaru s-a întâlnit la Milano cu Valentin Mihăilă și a dezvăluit ce i-a spus fotbalistul lui Atalanta despre aventura la formația din Serie A.

Mihai Rotaru, întâlnire cu Valentin Mihăilă la Milano

Totodată, Mihai Rotaru e sigur că Gian Piero Gasperini, antrenorul lui Atalanta, nu o să renunțe cu ușurință la serviciile lui Valentin Mihăilă și a explicat și de ce a ajuns la această concluzie.

„Sunt mândru de Mihăilă și sunt sigur că va reuși, pentru că dincolo de calitățile lui fotbalistice, el are un mental foarte bun. Am luat masa cu el acum vreo două săptămâni la Milano și zicea că atunci când a venit prima dată la Craiova și a ajuns la echipa mare se bătea ca nu cumva să se piardă, au fost câțiva jucători ce s-au pierdut.

După ce s-a dus la Parma voia să se bată ca să nu zică ăia că au dat o grămadă de bani de pomană pe el. Acum, la Atalanta, vrea să se impună ca să nu treacă doar pasager pe acolo și sunt sigur că va reuși. Și eu l-am încurajat în sensul că antrenorul Atalantei, Gasperini, niciodată nu a aruncat un jucător pe care l-a luat, după multe meciuri a început să îi dea câte 2-3 minute, fără excepție. Toți jucătorii la el întâi trebuie să se integreze în grup și după îi va arunca în luptă.

Acum două meciuri a intrat în ultimele 4 minute, când a jucat cu Genoa și aveau nevoie de victorie. Faptul că l-a băgat în teren, din punctul meu de vedere, înseamnă că are încredere în el să rezolve meciul. A avut un șut pe poartă și o centrare foarte bună. Mihăilă, în momentul în care va avea ritm de joc va fi extraordinar și eu cred în el”, a declarat Mihai Rotaru la PRO X. 
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.