Entertainment

Mihai Costea a vorbit despre motivul despărțirii dintre el și Daniela Crudu, la opt ani de la separare: „Publicitatea negativă m-a tras înapoi”In articol:


Daniela Crudu și Mihai Costea au trăit o fumoasă poveste de dragoste și, în același timp, tumultoasă. Cei doi foști iubiți s-au separat în anul 2014, după mai multe certuri și scandaluri publice, bruneta acuzându-l la momentul respectiv pe fotbalist chiar de agresiune fizică.

Ei bine, la opt ani de când și-au spus ”adio” și au luat-o pe drumuri separate, Mihai Costea a rupt tăcerea și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fosta lui iubită, Daniela Crudu, dar și despre motivele care au dus la separare și dacă regretă sau nu că s-a iubit cu bruneta timp de patru ani.

Mihai Costea: „Cred că puteam da mai mult fotbalului”

Atacantul Mihai Costea, cunoscut și Nilă, a avut o relație de patru ani cu Daniela Crudu, pe vremea când fotbalistul activa la FCSB. Cei doi foști parteneri s-au despărțit definitiv în anul 2014, după mai multe scandaluri și certuri, separarea lor ținând atunci primele pagini ale ziarelor.

Citeste si: Daniela Crudu, reacție nervoasă în direct la televizor! Cine e bărbatul care a făcut-o să plângă? “Până când poți să jignești un om?”

Citeste si: Pe ce dată pică Paștele în următorii 12 ani- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ei bine, cât despre motivul despărțirii, Mihai Costea susține că relația lui cu bruneta nu prea era pe placul patronului FCSB, Gigi Becali, acesta intervenind de mai multe ori pe parcursul relației pe care tinerii au avut-o timp de patru ani.

Mai mult decât atât, Mihai Costea a mai precizat că publicitatea negativă din timpul poveștii de dragoste cu Daniela Crudu l-a tras în jos, fapt ce nu i-a făcut deloc bine în viața de fotbalist, spune el.

„Cred că puteam da mai multe fotbalului, puteam face mai multe. Și publicitatea negativă m-a tras înapoi, perioada cât am stat cu Daniela Crudu, nu prea-i convenea lui nea Gigi.
Aceste lucruri nu-ți fac bine ca fotbalist”
, a spus Mihai Costea pentru  Gsp.ro.

Regretă sau nu Mihai Costea relația cu Daniela Crudu

Totodată, poate că mulți dintre fanii fotbalistului au fost curioși să afle dacă acesta a regretat sau nu relația cu fosta lui parteneră, Daniela Crudu, iar sincer din fire, Mihai Costea a explicat că nu are niciun motiv pentru care să-i pară rău că a format un cuplu cu bruneta.

Citeste si: Daniela Crudu, adevărul despre veniturile sale, după ce s-a retras din televizune! Din ce își câștigă existența vedeta?!

”Dar nu regret relația cu Daniela. De ce să o regret? Nu regret nimic din acest punct de vedere. Asta a fost să fie. Până la urmă, de la Steaua am plecat bine, în Dubai, unde am jucat ani buni”, a mai spus Mihai Costea.

Mihai Costea

[Sursa foto: Instagram]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.