Entertainment

Michael Knight vine astăzi la Superbet într-un slot superspecial, Knight Rider cu Dan Capatos de la 21!Este joi și ca de fiecare dată ne vedem de la ora 21, live pe canalul YouTube Superbet pentru o nouă ediție a emisiunii “Superjocuri cu Capatos”. Pe lângă sesiunea de joc efectiv pe care Dan o face alături de pasionați, nu vei rata nici de această dată poveștile savuroase și pline de umor pe care supermoderatorul le-a pregătit. Participă la show și întrebările tale pot fi alese pentru a primi cele mai sincere răspunsuri.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

Jocul de astăzi este unul superspecial pentru că te duce în lumea celebrului serial Knight Rider, cu eroii săi îndrăgiți, mașina superinteligentă KITT și curajosul Michael Knight. Ai posibilitatea să participi la acțiune ca și cum ai fi parte din film, pentru că muzica și elementele grafice te vor duce direct în poveste. Slotul oferă câteva speciale foarte atractive pe care le vei descoperi în timpul emisiunii, iar funcția de Rotiri Gratuite poate fi și cumpărată, fără a mai aștepta să vină în timpul jocului normal.

Te vei bucura de Walking Multiplier Wilds sau Turbo Boost atât în timpul jocului normal, cât și în timpul specialei, iar câștigurile pot fi foarte mari.

Pentru pasionații acestui serial și care sunt și pasionați de sloturile Superbet, acest joc este o bucurie și un must-try.

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei de joc pentru slotul zilei, Knight Rider. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri desurprizele oferite de Capatos. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul-Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.