Entertainment

”Mi se pare o tâmpenie”


 Gabriela Prisăcariu se poate considera o femeie împlinită: are un băiețel minunat și un soț (care e și celebru) care o iubește enorm.

Iar pentru că ”meseria” de mămică este cea mai de preț, soția lui Dani Oțil postează frecvent pe rețelele de socializare imagini cu Luca Tiago în tot felul de ipostaze.

Recent, Gabriela Prisăcariu a postat o serie de imagini cu micuțul ei băiețel în timp ce mânca banană pisată dintr-o suzetă din plastic. Ulterior, soția lui Oțil a postat și o fotografie cu locul de unde poate fi achizionată acel fel de suzetă, în cazul în care mămicile care o urmăresc și-ar dori și ele pentru bebelușul lor, doar că unele dintre mămici nu sunt de acord cu astfel de accesorii pentru bebeluși.

Însă, se pare că acest gen de fotografii nu sunt pe placul tuturor mămicilor care o urmăresc. Astfel, Gabriela Prisăcariu a postat un mesaj pe care l-a primit de la o admiratoare în care îi spune că nu înțelege rostul unei astfel de suzete în condițiile în care banana este deja moale și poate fi mâncată de bebeluș de sine stătătoare.

Sitația a degenerat într-un schimb de replici intens

„Sincer, mi se pare o tâmpenie această suzetă să o mormăie acolo, când pate mânca banana, care este moale ca atare”, a spus o internaută.

„ Păi am zis eu să o cumperi??? Tu îi dai cum vrei tu să mănânce copilului tău”, a răspuns soția lui dani Oțil.

„Îți ziceam părerea despre această suzetă, doar că voi cei care sunteți influenceri, după poza cu copilul care molfăie un plastic…puneți și de unde o aveți ca toate mămicile să o cumpere… de ce?”, a spus internauta.

„Nu mai pot cu mămicile astea perfecte”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Sursa foto: InstagramSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close