Entertainment

”Mi-e milă de ce o să pățească”ÎPS Teodosie a reacționat dur după ce i s-a tăiat microfonul în timp ce rostea rugăciunea obișnuită pentru Ziua Marinei. Acesta a declarat că nu i s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, motiv pentru care se simte profund dezamăgit de cei care au făcut acest gest neinspirat.

Astăzi a fost sărbătorită Ziua Marinei de către toți cei care au ajuns în Constanța zilele trecute. Așa cum era programat, ÎPS Teodosie a ținut o slujbă pentru marinari, dar și pentru toți cei care au dorit să audă cuvintele rostite de omul bisericii. Din păcate, la un moment dat, microfonul acestuia a fost întrerupt, acțiune care a declanșat un întreg scandal între politicieni și BOR.

VEZI ȘI: ÎPS TEODOSIE, PRINS PE AUTOSTRADĂ CU 235 KM/H. UNDE SE GRĂBEA ARHIEPISCOPUL TOMISULUI

ÎPS Teodosie ia atitudine după ce i s-a oprit microfonul de Ziua Marinei

Deși aștepta să rostească o rugăciune pentru toți cei prezenți, ÎPS Teodosie a avut parte de o surpriză neplăcută. Microfonul pe care îl folosea a încetat să mai funcționeze, iar acesta a pus totul pe seama unei defecțiuni tehnice, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Problema a fost cauzată de cineva care a decis că este momentul să îi oprească microfonul când președintele României și-a făcut apariția.

CITEȘTE ȘI: IPS TEODOSIE, CHEMAT DE URGENȚĂ LA POLIȚIE. MOTIVUL ESTE IREAL :”AUZISEM CĂ MI SE PREGĂTEȘTE CEVA”

Klaus Iohannis a întârziat în acest an la programul pregătit de Ziua Marinei, ceea ce a determinat o modificare considerabilă. Din păcate, slujba ținută de ÎPS Teodosie a avut de suferit, iar acesta a reacționat dur, spunând că nu se aștepta la un asemenea eveniment neplăcut.

„Eu am crezut că e o problemă tehnică. Încă mă pregăteam să rostesc rugăciunea să strig din răsputeri ca și cum aș fi avut microfon să audă toată lumea. Ne-am terminat rugăciunea încet, n-am lăsat rugăciunea neterminată, dar n-au ascultat-o militarii şi cei care ne-au urmărit în direct. Cred că au fost foarte derutați și triști. Esența slujbei era rugăciunea la care nu s-a mai dat voie. Sigur că a fost intenționat, dar nu ştim cine l-a comandat.

Niciodată n-a fost așa ceva. Am un mesaj de compătimire pentru că era rânduiala bisericii şi a lui Dumnezeu și a fost sfidat Dumnezeu și marinarii. Gestul ăsta e atât de absurd, că nu merită comentat.

Să-l comenteze cei ce au făcut această blocare, această întrerupere dacă au ce să comenteze. Eu nu lipsesc niciodată de la aceste ceremonii, dar niciodată n-a existat asemenea întrerupere bruscă, voită. Nu, nu are calificare. Eu mi-am dus rugăciunile la capăt. Trebuie să mă rog și pentru cei ce erau acolo și pentru cei ce au întrerupt. De asta îi compătimesc că și ei sunt ai noștri, dar sau îndărătnici şi îmi e milă de ce o să pățească, a comentat ÎPS Teodosie.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.